Γιαννάκος για Φουρθιώτη: Το Δρομοκαΐτειο δεν είναι παραθεριστικό κέντρο

Δρομοκαΐτειο
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)

Την περασμένη Κυριακή ο Μένιος Φουρθιώτης ζήτησε να μεταφερθεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα, και μάλιστα επισκέφθηκε το Δρομοκαΐτειο για να γίνει ψυχιατρική εκτίμηση. Το περιστατικό αυτό σχολίασε νωρίτερα στον τηλεοπτικό σταθμό του OPEN, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος. 

«Πράγματι το Δρομοκαΐτειο εφημέρευε την Κυριακή για ψυχιατρικά περιστατικά στην Αττική. Το μεσημέρι, με συνοδεία 4 αστυνομικών και 2 περιπολικά, ο κ. Φουρθιώτης με χειροπέδες επισκέφθηκε το νοσοκομείο, με παραπεμπτικό για εισαγωγή.

Μένιος Φουρθιώτης
© avgi.gr

Ο ίδιος εξετάστηκε από τους γιατρούς και εκείνοι έκριναν ότι δεν χρήζει εισαγωγής. Εμείς, μπορώ να σας πω ότι είμαστε ευχαριστημένοι με αυτή την εξέλιξη, γιατί έχουμε τραυματική εμπειρία από προηγούμενους επώνυμους, όπως η κ. Σταμάτη, όπου νοσηλεύτηκαν επί μακρόν και αναστάτωσαν τη λειτουργία του νοσοκομείου με τα προνόμια που ζητούσαν να έχουν και δυστυχώς ακόμη είμαστε στα δικαστήρια και οι εξωτερικοί φρουροί, αλλά και εμείς, επειδή η κ. Σταμάτη δραπέτευσε» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννάκος.

«Ο κ. Φουρθιώτης από την πρώτη στιγμή έδειξε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Ζήτησε νερό στο εφημερείο, του προσφέραμε από τον ψύκτη και ήθελε μόνο εμφιαλωμένο, έλεγε ότι έχασε κιλά στη φυλακή και ότι θα πρέπει να έρθει στο Δρομοκαΐτειο να ξεκουραστεί. Το Δρομοκαΐτειο δεν είναι παραθεριστικός χώρος για το κάθε ψώνιο, είναι ένας χώρος νοσηλείας» κατέληξε.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα