Χανιά: Βίντεο-ντοκουμέντο από την τελευταία βόλτα της 11χρονης

11χρονη Χανιά
Πηγή: zarpanews.gr

Νεκρή στα βράχια στους Αγίους Αποστόλους Χανίων εντοπίστηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης η 11χρονη Ιωάννα από ένα ζευγάρι περιπατητών. Στα βίντεο του zarpanews.gr, το μικρό κορίτσι φαίνεται να περπατάει μόνο του στον δρόμο προς τους Αγίους Αποστόλους και καταγράφεται από κάμερες ασφαλείας επιχείρησης που βρίσκεται στην περιοχή.

Η ώρα είναι λίγο μετά τις 20.00 της Τρίτης και το κορίτσι κρατάει μια τσάντα σούπερ μάρκετ.

Υπενθυμίζεται ότι το άψυχο σώμα του παιδιού βρήκε ένα ζευγάρι περιπατητών, που είδε από ψηλά το αποτρόπαιο θέαμα και κάλεσε σε βοήθεια.

Η ιατροδικαστική έρευνα είναι σε εξέλιξη, ενώ –όπως τόνισε στα μέσα ενημέρωσης o αστυνομικός διευθυντής Χανίων Γιώργος Λιμπινάκης– «έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια. Το ίδιο ακριβώς πόρισμα έβγαλε και ο ιατροδικαστής. Ερευνώνται οι συνθήκες της πτώσης του παιδιού».

Το 11χρονο κορίτσι έπεσε από μεγάλο ύψος στα βράχια, με τις Αρχές να ερευνούν ακόμη και την πιθανότητα να πρόκειται για αυτοκτονία. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται βέβαια μέχρι στιγμής, όμως η έρευνα θα συνεχιστεί σε βάθος. Mάλιστα, θα εξεταστούν και οι συνθήκες διαβίωσης του παιδιού στο οικογενειακό του περιβάλλον.