Χανιά - Πατέρας 11χρονης: «Θα φέρω ένα κρεβατάκι να κοιμάμαι εδώ δίπλα σου»

Βράχια στη θάλασσα
Φωτογραφία: zarpanews.gr

Με συνοδεία αστυνομικών και μόλις δέκα λεπτά πριν από το τέλος της κηδείας έφτασε η μητέρα της 11χρονης στην εκκλησία προκειμένου να αποχαιρετίσει την κόρη της, που βρήκε τραγικό θάνατο στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά. Τραγική φιγούρα ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού, ο οποίος μονολογούσε: «Θα φέρω ένα κρεβατάκι να κοιμάμαι εδώ δίπλα σου».

Τι δήλωσε η μητέρα

«Άργησε να γυρίσει. Την πήρα στο κινητό της τηλέφωνο, αλλά δεν το σήκωνε. Σκέφτηκα πως θα το είχε στο αθόρυβο, γιατί είχε πάρει και τα ακουστικά της για να ακούσει μουσική. Την ξαναπήρα κατά τις 22.00, αλλά το τηλέφωνο ήταν κλειστό. Τότε ανησύχησα» είπε η μητέρα της μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το χρονικό διάστημα που έλειπε η κόρη της από το σπίτι.

Όπως δήλωσε η ίδια, στη συνέχεια βγήκε μαζί με τον ξάδελφό της για να την ψάξει. Ρώτησε τον κόσμο στην παραλία αν την είχε δει κάποιος. «Σκέφτηκα μήπως είχε κάνει καμιά γνωριμία, πέρναγε καλά και ξεχάστηκε. Μετά σκέφτηκα μήπως είχε γυρίσει σπίτι και δεν ήμουν εκεί. Γύρισα, αλλά δεν είχε επιστρέψει. Ξαναβγήκαμε και ψάχναμε μέχρι τις 5.30 το πρωί. Σκέφτηκα ότι μέχρι τις 08.00 που ήταν να πάει σχολείο θα γυρίσει» πρόσθεσε.

Τελικά, όταν είδε ότι οι ώρες περνούσαν και το παιδί δεν είχε εμφανιστεί, δήλωσε την εξαφάνιση στις Αρχές.

Εικόνα από κάμερα ασφαλείας

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο θάνατος της 11χρονης προήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από πτώση, ενώ –σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr– ήταν ακαριαίος και προσδιορίζεται μεταξύ 22.00-23.00 το βράδυ της Τρίτης.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν τις συνθήκες του περιστατικού, καθώς διαπιστώνει ότι μεσολάβησαν πολλές ώρες μέχρι τη δήλωση της εξαφάνισης του μικρού κοριτσιού. Τέλος, να σημειωθεί πως δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα το κινητό τηλέφωνο και η ζακέτα της 11χρονης, παρά μόνο τα ακουστικά της και μια σακούλα με φαγητό που είχε αγοράσει.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα