Βόλος: 62χρονος νεκρός από έμφραγμα 12 ώρες μετά τον εμβολιασμό του

ΕΚΑΒ
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ένας 62χρονος πέθανε ξαφνικά, 12 ώρες αφού έκανε και τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά της νόσου Covid-19 στο Κέντρο Υγείας του Αλμυρού Βόλου. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το περιστατικό, ο 62χρονος πέθανε από έμφραγμα.

Ωστόσο από την οικογένειά του και τα κοντινά του πρόσωπα εκφράζονται φόβοι για πρόκληση του εμφράγματος από τον εμβολιασμό, γεγονός για το οποίο πρόκειται να ζητήσουν περαιτέρω διερεύνηση.

Τι έγινε πριν πεθάνει ο 62χρονος άνδρας;

Σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο e-thessalia.gr, ο 62χρονος άνδρας λίγες ώρες προτού αφήσει την τελευταία του πνοή επικοινώνησε με έναν φίλο του και τον ενημέρωσε πως δεν αισθανόταν καλά. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, φαίνεται να του είπε ότι νιώθει πόνο στο στήθος και στα χέρια. Ο φίλος του, ο οποίος φοβήθηκε για την κατάσταση της υγείας του, έσπευσε άμεσα στο σπίτι του 62χρονου άνδρα. Εκεί έμεινε μέχρι τις 4.30 το πρωί, όπου και αποχώρησε, καθώς ο 62χρονος είχε αποκοιμηθεί.

Στις 9.05 το πρωί, οι δύο φίλοι επικοινώνησαν πάλι, αλλά κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο 62χρονος δεν παραπονέθηκε για κάποιον πόνο. Οι δύο άνδρες φαίνεται ότι κανόνισαν να συναντηθούν και έτσι ο φίλος βρέθηκε 30 λεπτά αργότερα στο σπίτι του 62χρονου, όπου όμως τον βρήκε νεκρό. Ο 62χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Θα γίνει νεκροψία - νεκροτομή για να βρεθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου

Επίσης, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 62χρονου άνδρας, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα