Μύκονος: Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκινάει με 5.000 πτήσεις!

Μύκονος
Φωτογραφία: Unsplash

Ενθαρρυντική είναι η εικόνα για τον τουρισμό στη χώρα μας καθώς έχουν προγραμματιστεί 1.858 πτήσεις τον Ιούνιο και άλλες 3.455 τον Ιούλιο προς και από την Μύκονο, δεδομένου ότι την περσινή χρονιά, οι αντίστοιχες πτήσεις δεν υπερέβαιναν τις 200 εν μέσω Ιουλίου.

Τα στοιχεία συγκέντρωσε η ομάδα του προγράμματος Mykonos – Santorini –Aegean Islands Promo, με επικεφαλής τον Ambassador H.A.C.C. New York, Mykonos based, κ. Κώστα Σκαγιά.

Το μεγαλύτερο ποσοστό αφορά πτήσεις εσωτερικού, από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη, ενώ όσον αφορά τις απευθείας πτήσεις εξωτερικού, μεγάλο ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει η Ιταλία και ακολουθούν το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία. Επίσης, αυξημένος είναι ο σχεδιασμός πτήσεων από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ισραήλ.

«Η φετινή τουριστική σαιζόν ξεκινά με αισιόδοξα μηνύματα, δεδομένων των συνθηκών και βλέπουμε έκδηλο το ενδιαφέρον των επισκεπτών για το νησί μας. Χαιρετίζουμε την επιστροφή των Βρετανών που την περσινή χρονιά η απουσία τους άφησε ένα σημαντικό κενό και εκτιμούμε ότι και αυτό το καλοκαίρι η Μύκονος θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες, τόσο σε θέματα ασφάλειας όσο και σε μοναδικές αυθεντικές εμπειρίες», σχολίασε τα στοιχεία ο Ambassador H.A.C.C. New York, Mykonos based, κ. Κώστας Σκαγιάς.