Αγία Μαρίνα - Σεξουαλική επίθεση: Αναβλήθηκε η δίκη των δύο δραστών

Αλλοδαποί επίθεση
© news2u.gr

Για τις 22 του μήνα αναβλήθηκε η δίκη των δύο ανδρών, πακιστανικής καταγωγής, οι οποίοι συνελήφθησαν ως ύποπτοι για τη σεξουαλική επίθεση σε 26χρονη γυναίκα στο πάρκινγκ της πλαζ Αγίας Μαρίνας. Ο πρόεδρος του δικαστηρίου ζήτησε να προσέλθει η 26χρονη, θύμα της επίθεσης, προκειμένου να πει στο δικαστήριο εάν αναγνωρίζει τους κατηγορουμένους, αλλά κυρίως για να καταθέσει σχετικά με τον ρόλο που διαδραμάτισαν.

Ενώπιον του δικαστηρίου, ο πρώτος εκ των κατηγορουμένων υποστήριξε: «Εμείς κάναμε μπάνιο, ξαφνικά βρήκαμε την παρέα των τεσσάρων ανδρών, τους οποίους ξέραμε. Τους είδαμε που πήγαν να μιλήσουν σε μια κοπέλα, εμείς κάτσαμε λίγο πιο πίσω. Δεν επιτεθήκαμε στην κοπέλα, δεν κάνουμε εμείς τέτοια πράγματα. Την ώρα που μας συνέλαβαν εμείς είδαμε τον άνδρα της, δεν τον γνωρίζουμε». Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η κατάθεση του δεύτερου κατηγορούμενου.

Δράστες
© news2u.gr

«Το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή ήμαστε στην ίδια παρέα με τους δράστες. Εμείς απομακρυνθήκαμε επειδή ο φίλος μου δεν έχει χαρτιά νόμιμης εισόδου και παραμονής» δήλωσε στο δικαστήριο ο δεύτερος κατηγορούμενος.

Οι δύο συλληφθέντες, εάν και αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα μετά τη σύλληψή τους από την παθούσα, επέμειναν πως δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με την επίθεση. Στην πρότασή του, ο εισαγγελέας εξέφρασε την άποψη πως οι συλληφθέντες πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι. Ο πρόεδρος του δικαστηρίου, ωστόσο, ζήτησε να προσέλθει η παθούσα για να διευκρινίσει τον ρόλο των δύο ανδρών.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα