Αγία Μαρίνα - Σεξουαλική επίθεση: Δικάζονται οι δύο δράστες

Αλλοδαποί επίθεση
© news2u.gr

Δικάζονται αυτή την ώρα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών οι δύο άνδρες πακιστανικής καταγωγής που επιτέθηκαν σε ανυπεράσπιστη γυναίκα το πρωί της περασμένης Κυριακής στο πάρκινγκ της πλαζ Αγίας Μαρίνας.

Οι δράστες, οι οποίοι προσήχθησαν αρχικά στον εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτοφώρου, παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο κτίριο 7 της Εισαγγελίας Αθηνών. Κατηγορούνται ότι το πρωί της περασμένης Κυριακής μαζί με άλλους τέσσερις ομοεθνείς τους περικύκλωσαν μια 26χρονη κοπέλα ενώ αυτή αυτή περίμενε τον σύζυγό της, ο οποίος είχε πάει σε παρακείμενο ψιλικατζίδικο.

Δράστες
© news2u.gr

Άρχισαν να της μιλούν πιθανόν με υποτιμητικά σχόλια στη γλώσσα τους και στη συνέχεια ο ένας τής έσκισε την μπλούζα. Η 26χρονη έβαλε τις φωνές και ευτυχώς οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Λίγο αργότερα, και σε πολύ μικρή απόσταση, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο από τους έξι δράστες. Όπως προέκυψε μάλιστα, βιντεοσκοπούσαν με το κινητό τηλέφωνο τη σεξουαλική επίθεση και μάλιστα έκαναν και ζωντανή αναμετάδοση σε κανάλι κοινωνικής δικτύωσης.

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξαν ότι δεν είχαν σκοπό να βλάψουν τη γυναίκα. Απομένει να φανεί εάν θα γίνουν πιστευτοί ή όχι από το δικαστήριο.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα