Αγία Βαρβάρα - Κόρες 64χρονης: Δικαιοσύνη για τη μάνα μας

Σπίτι
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Σε παράσταση πολιτικής αγωγής θα προχωρήσουν οι δύο κόρες της 64χρονης που δολοφονήθηκε στην Αγία Βαρβάρα από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

«Ήρθαμε εδώ να δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας εις βάρος του κυρίου κατηγορουμένου, να εισφέρουμε στοιχεία και μάρτυρες για λογαριασμό της οικογένειας των κοριτσιών του θύματος αλλά και του αδερφού της προκειμένου να υποστηριχτεί κατηγορία και να εισφέρουμε στοιχεία για την παραδειγματική τιμωρία του κατηγορουμένου. Η θέση η δική μας είναι ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για ένα έγκλημα προσχεδιασμένο. Ο κατηγορούμενος γνώριζε τη διαδρομή του θύματος, γνώριζε τι ώρα σχολάει από την εργασία της, την περίμενε από τις 8.00 το απόγευμα. Λίγο μετά τις 8.00, όταν η γυναίκα αυτή έφτασε στο σπίτι της και μπήκε στην αυλόπορτα, της επιτέθηκε πυροβολώντας την. Την πυροβόλησε στο κεφάλι με χτυπήματα τα οποία γνώριζε ότι θα προκαλέσουν τον θάνατό της» ανέφερε η συνήγορος κ. Παναγοπούλου.

Aγία Βαρβάρα
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Κόρες 64χρονης: «Θέλουμε δικαιοσύνη για τη μάνα μας»

Δικαιοσύνη για τη μητέρα τους ζήτησαν με δηλώσεις τους οι κόρες της άτυχης 64χρονης. «Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη για τη μάνα μας. Είμαστε εδώ γιατί είμαστε η φωνή της μάνας μας και θέλουμε να νικήσουμε. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα όλα τα χρόνια. Η μάνα μας "έφυγε" άδικα».
 
Ξεσπώντας σε λυγμούς ο αδελφός της 64χρονης είπε στους δημοσιογράφους: «Ήταν ένας άγγελος η αδελφή μου, τη σκότωσε κατευθείαν στο κεφάλι. Ζητάμε την παραδειγματική του τιμωρία. Τίποτε άλλο. Για την ψυχή της και μόνο».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα