Νέα Σμύρνη: Νέα καταγγελία για απόπειρα βιασμού σε βάρος του 22χρονου

22χρονος Νέα Σμύρνη
© (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Νέα καταγγελία και για απόπειρα βιασμού αντιμετωπίζει ο 22χρονος νεαρός που προσπάθησε να επιτεθεί σε κοπέλα στη Νέα Σμύρνη.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, υπάρχει και άλλη καταγγελία που μπορεί να τον φέρει αντιμέτωπο με ποινή για το κακούργημα της απόπειρας βιασμού. Η καταγγελία που αφορά την απόπειρα βιασμού κατά αγνώστων έγινε τον περασμένο Αύγουστο και η κοπέλα που κατέθεσε τότε τη μήνυση αναγνώρισε τον 22χρονο από το βίντεο της Νέας Σμύρνης που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, η απόπειρα βιασμού φέρεται να συνέβη στις 6 Αυγούστου του 2020, όταν η νεαρή γυναίκα ετοιμαζόταν να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού της.

Ο 22χρονος προσπάθησε να της κατεβάσει το σορτσάκι, ενώ την έπιασε από το λαιμό και της έκλεισε το στόμα, προσπαθώντας να την βάλει μέσα στην είσοδο. Η νεαρή κοπέλα κατάφερε να του κατεβάσει την μάσκα και τότε αυτός τράπηκε σε φυγή.

Μετά το περιστατικό η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως και σχηματίστηκε δικογραφία.

Αναβλήθηκε η δίκη του

 

Ο 22χρονος άνδρας που κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή ζήτησε αναβολή προκειμένου να προσέλθουν να καταθέσουν μάρτυρες και οι παθούσες, οπότε αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος.

«Το δικαστήριο έκανε δεκτό σήμερα το αίτημα της υπεράσπισης για αναβολή προκειμένου να συγκεντρωθούν και όλα τα στοιχεία για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη» ανέφερε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Γιώργος Μυταλούλης.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα