Νέα Σμύρνη: Ελεύθερος ο 22χρονος που προσπάθησε να επιτεθεί σε κοπέλα

22χρονος δράστης για επίθεση στη Νέα Σμύρνη
© (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

 

Σε δίκη που θα γίνει τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δώσει τις εξηγήσεις του ο 22χρονος που συνελήφθη για την απόπειρα σεξουαλικής επίθεσης σε νεαρή κοπέλα στη Νέα Σμύρνη.

Ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε στη 1.00 το μεσημέρι ενώπιον του εισαγγελέα Αθηνών, με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι «προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή». Ο εισαγγελέας τον παρέπεμψε στο Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο, στο κτίριο 2 των δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων. Από εκεί, λίγο νωρίτερα, ο συνήγορος του 22χρονου ζήτησε και έλαβε αναβολή για να προετοιμαστεί για τη δίκη. Ο νεαρός αποχώρησε, έχοντας αφεθεί ελεύθερος, από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.

Η τωρινή δικογραφία περιλαμβάνει και τις άλλες περιπτώσεις κοριτσιών που αναγνώρισαν στο πρόσωπο του 22χρονου τον άνθρωπο που τους είχε επιτεθεί με σεξουαλικά κίνητρα τους προηγούμενους μήνες. Γι' αυτό και η κατηγορία είναι κατά συρροή. Οι αστυνομικοί πάντως θεωρούν πως ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα και γι' αυτόν τον λόγο ίσως κριθεί αναγκαία η δημοσιοποίηση των στοιχείων του, επίσημα πλέον και όχι μέσω διαδικτύου, με εισαγγελική εντολή.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα