Χαλκιδική – Πυροβολισμοί: Συνελήφθη ο νεαρός «πιστολέρο»

Συνελήφθη ο πιστολέρο

Στα «χέρια» της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ο 25χρονος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο άτομα έξω από καφέ-μπαρ στη Χαλκιδική.

Αυτή τη στιγμή ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος φρουρείται στο νοσοκομείο του Πολυγύρου, νοσηλεύεται και κατηγορείται ότι τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο νεαρά άτομα, ύστερα από διένεξη, έξω από καφέ-μπαρ στον Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής.

Ο 25χρονος παραδόθηκε την επομένη του επεισοδίου στο τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και μετήχθη στην Ασφάλεια Πολυγύρου, που διενεργεί την προανάκριση. Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποφασίστηκε η εισαγωγή του στο Νοσοκομείο Πολυγύρου, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται και τα δύο θύματα της επίθεσης, ένας 20χρονος με τραύμα στην κοιλιακή χώρα και ένας 25χρονος που τραυματίστηκε στους μηρούς.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του news2u.gr, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής, ένας δόκιμος υπαστυνόμος εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας και θαμώνας ενός μαγαζιού αντιλήφθηκε τον καβγά τριών ατόμων, όταν ξαφνικά δύο από αυτούς κινήθηκαν απειλητικά κατά του ενός.

Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου o ένας εκ των τριών εμπλεκομένων έβγαλε πιστόλι, με τους θαμώνες του καταστήματος να φωνάζουν έντρομοι στο άκουσμα τριών πυροβολισμών. Δίχως να χάσει την ψυχραιμία του και με διακριτικότητα, ο δόκιμος υπαστυνόμος ακολούθησε τους υπόπτους μέχρι την επιβίβαση στο όχημά τους, με αποτέλεσμα να συγκρατήσει τα πρόσωπα, τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου αλλά και τον αριθμό της πινακίδας, έτσι ώστε να μεταδοθεί σωστά η πληροφορία προς το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Κι ενώ ήταν προς αξιοποίηση τα στοιχεία που έδωσε ο αστυνομικός, προκειμένου να «σφίξει» ο κλοιός γύρω από τους υπόπτους, ο ένας εξ αυτών και φερόμενος ως ο... πιστολέρο της υπόθεσης παραδόθηκε από μόνος του.

 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα