Γλυκά Νερά: Το μυστήριο με το smartwatch που κατέγραφε τους παλμούς της Καρολάιν

Καρολάιν και Μπάμπης

Τις τελευταίες ώρες έρχονται συνεχώς στο φως νέες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά. Όπως μεταδίδει αποκλειστικά το δελτίο του Open και η Μίνα Καραμήτρου, το smartwatch που φορούσε η Καρολάιν στον καρπό της είναι ένα νέο στοιχείο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές αρχές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τις τελευταίες μέρες προέκυψαν πολύ σημαντικά στοιχεία για το Ανθρωποκτονιών, το οποίο μέχρι και τρεις μέρες πριν ερευνούσε το ενδεχόμενο να είχαν μπει ληστές στα Γλυκά Νερά. Παρ' όλα αυτά, τα νέα δεδομένα άλλαξαν την τροπή των ερευνών.

Γλυκά Νερά
EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Κατά 99% αποκλείεται το ενδεχόμενο της ληστείας από την ΕΛ.ΑΣ., ενώ το σημαντικό στοιχείο που διαθέτουν οι Αρχές είναι πως η Καρολάιν τη στιγμή της δολοφονίας φορούσε στον καρπό της ένα smartwatch, το οποίο έπειτα από σχετικό έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είχε καταγράψει κάποιους παλμούς. Ωστόσο, οι ώρες που έχουν καταγραφεί δεν συμπίπτουν με την ώρα που, σύμφωνα με τις περιγραφές του 32χρονου, γίνονταν όσα γίνονταν μέσα στο σπίτι. Αυτό είναι που κινητοποίησε τις Αρχές και είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις ο πιλότος, αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.

Οι έρευνες έχουν φτάσει σε ένα σημείο όπου δεν μπορούν να μένουν αναπάντητα ερωτήματα, γι' αυτό και η ΕΛ.ΑΣ. επέλεξε να μεταβεί με ελικόπτερο στην Αλόννησο, όπου βρισκόταν ο σύζυγος της άτυχης κοπέλας για το μνημόσυνο. Αυτό το οποίο συμπεραίνεται από τα νέα δεδομένα είναι πως οι Αρχές δεν έχουν να κάνουν με ληστεία...

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα