Γλυκά Νερά: Περισσότερη αστυνόμευση ζητούν οι κάτοικοι λόγω της δολοφονίας

Το σπίτι στα Γλυκά Νερά που δολοφονήθηκε η Καρολάιν
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Θέμα χρόνου είναι η διαλεύκανση της υπόθεσης και η σύλληψη τουλάχιστον του δολοφόνου της Καρολάιν. Σύμφωνα με το Βήμα και την Καθημερινή αναμένονται ανατρεπτικές εξελίξεις στην υπόθεση τα επόμενα 24ωρα.

«Να εξιχνιαστεί το αποτρόπαιο έγκλημα»

Την ίδια ώρα, κάτοικος των Γλυκών Νερών μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, αναφέρθηκε στην περισσότερη αστυνόμευση που έχει ανάγκη η περιοχή. «Εμείς στα Γλυκά Νερά θέλουμε περισσότερη αστυνόμευση, είναι μια περιοχή στους πρόποδες του Υμηττού, έχουν έρθει πολλοί νέοι άνθρωποι για να παίζουν τα παιδιά τους στις αλάνες και αν περισσότερη ασφάλεια», δήλωσε και συνέχισε:  «Επιθυμία των κατοίκων είναι να εξιχνιαστεί το αποτρόπαιο έγκλημα για να ηρεμήσει και η περιοχή, αλλά και να ηρεμήσει η ψυχούλα της 20χρονης που τόσο άδικα έφυγε, πριν καν πρόλαβε να γιορτάσει τα γενέθλια της κορούλας της», είπε για την Καρολάιν και την δολοφονία της.

Σήμερα το μνημόσυνο

Καθώς συμπληρώνονται 40 ημέρες από την δολοφονία, οι συγγενείς της Καρολάιν θα τελέσουν το μνημόσυνο για την άτυχη 20χρονη. Ο σύζυγος της έχει φύγει από το σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία. Όπως είπε ο γείτονας τους, «οι πολίτες των Γλυκών Νερών περνούν και αφήνουν λουλούδια, θεωρούμε νευραλγικό να υπάρξει εξιχνίαση για να ηρεμήσουν και οι κάτοικοι της περιοχής».