Γλυκά Νερά - Καρολάιν: Έγινε ιδιωτικός ο λογαριασμός στο Instagram

Καρολάιν και Μπάμπης
© Instagram

Πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης στα Γλυκά Νερά βρίσκονται πλέον οι αστυνομικές αρχές. Αυτή την ώρα βρίσκεται στη ΓΑΔΑ ο πιλότος, ύστερα από νέα στοιχεία που προέκυψαν στην έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών. Υπενθυμίζουμε πως ο 32χρονος βρισκόταν στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της συζύγου του και ότι στο νησί μετέβη ελικόπτερο των Αρχών, που τον παρέλαβε αμέσως μετά το τρισάγιο για τις 40 ημέρες του θανάτου της άτυχης μητέρας.

Twitter ανάρτηση
Πηγή: Twitter

Μια ακόμη είδηση που έχει προξενήσει ερωτήματα είναι ότι ο λογαριασμός της άτυχης 20χρονης στο Instagram έχει μετατραπεί σε ιδιωτικό. Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγος της είχαν δημόσιους τους λογαριασμούς τους, κάτι που τώρα ισχύει μόνο για τον πιλότο. 

Instagram Καρολάιν
Πηγή: Instagram

Υπενθυμίζουμε πως το τελευταίο στοιχείο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές αφορά το smartwatch που φορούσε στον καρπό της η άτυχη Καρολάιν την ημέρα της δολοφονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κινητό - ρολόι έχει καταγράψει παλμούς ώρα που δεν συνάδει με τις μέχρι τώρα καταθέσεις. Πάντως, αυτό το οποίο φαίνεται να έχουν ξεδιαλύνει οι Αρχές, σύμφωνα και με ρεπορτάζ του Open, είναι πως δεν έχουν να κάνουν με ληστεία. 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα