Γλυκά Νερά - Πιλότος: Πρωτοσέλιδο στην «Daily Mail» η ομολογία του για τη δολοφονία της Καρολάιν

daily mail
Πηγή: dailymail.co.uk

Τον γύρο του κόσμου κάνει η τραγική είδηση μετά την ομολογία του συζύγου-δράστη της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Ο ξένος Τύπος είχε ασχοληθεί από την αρχή με την υπόθεση-θρίλερ, τον Μάιο, θεωρώντας δύσκολη την εύρεση υπόπτων.

Η βρετανική «Sun» είχε γράψει ότι οι ελπίδες να βρεθούν οι δράστες του εγκλήματος ξεθωριάζουν. Τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, που έχει συγκλονίσει, φέρνουν ξανά στο «φως» και τα πρωτοσέλιδα μεγάλων βρετανικών δικτύων.  

Η επίσης βρετανική «Daily Mail» –στην ηλεκτρονική της μορφή– αναφέρει στον τίτλο της: «Ο σύζυγος ομολόγησε ότι σκότωσε τη Βρετανίδα σύζυγό του. Ο πιλότος τη σκότωσε όταν εκείνη τον απείλησε πως θα έφευγε με το παιδί της, είπε στην Αστυνομία ύστερα από πολύωρη ανάκριση και αφότου το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν κατέστρεψε την ιστορία που είχε σκηνοθετήσει ο Μπάμπης».

Η βρετανική εφημερίδα σημειώνει ότι η υπόθεση εξιχνιάστηκε πέντε εβδομάδες μετά τον τραγικό θάνατο της κοπέλας, που επήλθε από ασφυξία.

Στη σοκαριστική υπόθεση αναφέρεται και η «Mirror» η οποία, νωρίτερα το απόγευμα, προτού ομολογήσει ο δράστης, έγραψε πως η Αστυνομία έφτασε με ελικόπτερο στο νησί της Αλοννήσου, όπου βρισκόταν ο δράστης για το μνημόσυνο της συζύγου του.

pilotos

«Ομολογία φόνου», ο τίτλος της «The Sun» για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά

Με νέο έκτακτο παράρτημα, η εφημερίδα «The Sun» ενημερώνει τους αναγνώστες της για την τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση, καθώς ο πιλότος λύγισε και ομολόγησε πως εκείνος ήταν πίσω από τη δολοφονία της γυναίκας του.

«Ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραδέχτηκε τον φόνο της γυναίκας του, αφού εκείνη φέρεται να απείλησε να τον εγκαταλείψει μαζί με την 11 μηνών κόρη τους, αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές» γράφει το δημοσίευμα. Η «The Sun» υποστηρίζει μάλιστα πως η δολοφονία της Καρολάιν έγινε ενώπιον της 11 μηνών κόρης του ζευγαριού.
 

pilotos
karolain
pilotos
pilotos
karolain
pilotos