Πανελλήνιες 2021: Αναρτήθηκαν τα θέματα για Κοινωνιολογία, Χημεία και Πληροφορική

Πανελλήνιες εξετάσεις
Πηγή: (EUROKINISSSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ)

Tο υπουργείο Παιδείας πριν από λίγη ώρα έδωσε στη δημοσιότητα τα θέματα που «έπεσαν» σήμερα στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων κλήθηκαν να δώσουν απαντήσεις σε Κοινωνιολογία, Χημεία και Πληροφορική.

  • Δείτε τα θέματα της Κοινωνιολογίας εδώ
  • Δείτε τα θέματα της Χημείας εδώ
  • Δείτε τα θέματα της Πληροφορικής εδώ

Σχόλιο για τα θέματα που «έπεσαν» στην Κοινωνιολογία έκανε καθηγητής στο newsit.gr, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Τα θέματα ήταν βατά και με σαφήνεια διατυπωμένα. Εξετάστηκε ένα σημαντικό κομμάτι της διδακτέας ύλης. Ορισμένα θέματα (όπως η σχολή του κονστρουκτιβισμού) ενδέχεται να δυσκόλεψε τους υποψηφίους λόγω της εκφραστικής δυσκολίας και της συνθετότητας των νοημάτων. Οι καλά προετοιμασμένοι μαθητές μπορούν να προσεγγίσουν το άριστα, ενώ ακόμη και οι πλημμελώς προετοιμασμένοι να ξεπεράσουν τη βάση».

Πανελλήνιες 2021
(EUROKINISSSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ)

 Να θυμίσουμε ότι σήμερα, παράλληλα με τις εξετάσεις, διεξάγεται το δεύτερο self test για μαθητές, εκπαιδευτικούς και προσωπικό των εξεταστικών κέντρων. Με βάση το πρόγραμμα των εξετάσεων, οι υποψήφιοι από των ΓΕΛ θα επιστρέψουν την Τρίτη 22 Ιουνίου στις αίθουσες και θα εξεταστούν σε Ιστορία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και Οικονομία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Θα έχουν προηγηθεί οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων από τα ΕΠΑΛ, οι οποίοι αύριο, Σάββατο 19 Ιουνίου, θα εξεταστούν σε Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Δίκτυα Υπολογιστών, Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Πηγή: kedenews.gr

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα