Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν ούτε για αστείο δεν μπορούσε να χτυπήσει τη Λυδία»

πιλότος καρολάιν

Τη δική της απάντηση στα όσα ισχυρίστηκε ο 32χρονος πιλότος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος στην απολογία του έδωσε η γυναίκα που ζει δίπλα από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά. Το πρόσωπο-κλειδί της δικογραφίας μίλησε στο Mega και κατέρριψε όσα ανέφερε ο 32χρονος. «Λάτρευε τη Λυδία η Καρολάιν, εξαιρετική μαμά, ήρεμη, πάρα πολύ ήρεμο παιδί. Και φαίνεται ο άνθρωπος και στο παιδάκι του και στα ζώα του» ανέφερε αρχικά η γειτόνισσα του ζευγαριού.

Πρόκειται για τη γυναίκα που το βράδυ της δολοφονίας άκουσε μόνο κάποια βήματα στη σκάλα των γειτόνων της και το κλάμα του σκύλου που βρέθηκε κρεμασμένος. Δεν άκουσε κανέναν θόρυβο νωρίτερα και ο ισχυρισμός του καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου, ο οποίος δήλωσε πως η Καρολάιν είχε χτυπήσει το παιδί της πριν εκείνος φτάσει στο έγκλημα, προκάλεσε την έντονη αντίδρασή της.

«Υπήρχε περίπτωση αυτή η γυναίκα να χτυπήσει το παιδί της; Ούτε για αστείο. Εδώ και τα ζωάκια που προσπαθούσαμε να τα βάλουμε για νοσηλεία, κάποια άγρια που θέλουν λίγο μεταχείριση πιο… για να τα βάλεις σε ένα κλουβί, και η Καρολάιν ήταν πάντα με το χάδι. Ένας πολύ τρυφερός άνθρωπος, τι λέμε τώρα! Το παιδί της ήταν πάνω απ’ όλα. Και η Καρολάιν παιδί ήταν, 20 χρόνων. Δεν μπορείτε να φανταστείτε την αγάπη που είχε για τη Λυδία» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η γυναίκα μιλούσε καθημερινά με την 20χρονη και είχαν αναπτύξει πολύ στενή σχέση. «Πολλές φορές θέλαμε να μιλήσουμε στο τηλέφωνο και μου έλεγε "κοιμάται η Λυδία". Δηλαδή, δεν θα σήκωνε το τηλέφωνο αν κοιμόταν η Λυδία πάνω της. Της το έλεγα "σε θαυμάζω για την ωριμότητα, δηλαδή είσαι πολύ πολύ σωστή μαμά"» πρόσθεσε η γειτόνισσα του ζευγαριού.

Όταν ρωτήθηκε για το εάν βάραινε κάτι την Καρολάιν, η γυναίκα διευκρίνισε πως «ό,τι πρόβλημα και να έχει ένας άνθρωπος, για παράδειγμα με τον σύζυγό του, δεν είναι λύση η δολοφονία. Η λύση είναι "χωρίζω". Καταλαβαίνετε τι εννοώ;».

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι σε κάποιες συναντήσεις τους ήταν παρών και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Ήταν διαφορετικοί άνθρωποι, είπε η γειτόνισσα. «Ήταν πιο κλειστός χαρακτήρας, ήταν διαφορετικός, δεν ήταν τόσο ανοιχτός χαρακτήρας όπως ήταν η Καρολάιν. Η Καρολάιν ήταν ένα παιδί έξω καρδιά!» υπογράμμισε χαρακτηριστικά η γυναίκα.