Έγκλημα στη Ζάκυνθο: Παραδόθηκε στις αστυνομικές Αρχές ο εφοπλιστής

Περιπολικό

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Χριστίνας Κλουτσινιώτη, συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη  που έχει συγκλονίσει τη Ζάκυνθο, καθώς πριν από λίγα λεπτά παραδόθηκε στις αστυνομικές Αρχές ο εφοπλιστής που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας της συζύγου του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο.

Ο εφοπλιστής, που συνοδευόταν από τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια, ήταν μεταξύ των ατόμων που αναφέρονταν στην πολυσέλιδη δικογραφία, καθώς, όπως τονιζόταν, σκάφος του εμπλέκεται στη δολοφονία. 

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Βάσει το ένταλμα κατηγορείται για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία. Ο εφοπλιστής είχε υποστηρίξει ότι δεν εμπλέκεται στην υπόθεση ούτε γνώριζε τις προθέσεις του υπαλλήλου security που είχε, ο οποίος επίσης εμπλέκεται στην υπόθεση.

Μάλιστα, όταν είχε κληθεί να δώσει εξηγήσεις για το πώς το σκάφος του βρέθηκε να εμπλέκεται σε ανθρωποκτονία είχε πει ότι το είχε στη διαδικασία της πώλησης και ότι εμφανίστηκαν δύο υποψήφιοι αγοραστές με τη μεσολάβηση του σωματοφύλακά του και το πήραν για να κάνουν μια δοκιμαστική βόλτα.

Τα δύο μάλιστα άτομα που εμφανίστηκαν ως υποψήφιοι αγοραστές, όπως αποδεικνύεται, είναι κατηγορούμενοι στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται πως ο συνήγορός του είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία τόνιζε πως είναι «αδιανόητο η αστυνομία να μετατρέπει από μάρτυρα της υποθέσεως κατηγορούμενο τον παγκοσμίου φήμης εφοπλιστή Μ.Λ., ο οποίος δεν γνωρίζει κανέναν άλλον εκ των κατηγορουμένων, εκτός του υπαλλήλου του, και δεν γνωρίζει ούτε καν εξ ακοής τα θύματα, και να αναβαθμίζει σε μάρτυρα, ματαιώνοντας τη δίωξή του, έναν επικίνδυνο κακοποιό, μόνο και μόνο γιατί πρέπει οπωσδήποτε να βρεθούν δράστες σε μια πολύκροτη δολοφονία με ένα εκ των θυμάτων τον αείμνηστο Κορφιάτη να έχει κατά τη διαδρομή της ζωής του πάρα πολλούς και επικίνδυνους εχθρούς».

Πηγή: ΣΚΑΪ