ΣΟΚ: 35χρονος δολοφόνησε την μητέρα του στο Αγρίνιο

αστυνομία Αγρίνιο

Ένα άγριο φονικό συγκλονίζει το Αγρίνιο το οποίο συνέβη σήμερα τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το agrinionews.gr, 35χρονος σκότωσε την 54χρονη μητέρα του, την έσφαξε με μαχαίρι αφού την χτύπησε με μανία και με τα χέρια .

Tραυμάτισε μάλιστα και την κατάκοιτη 80χρονη γιαγιά του η οποία ωστόσο βρήκε τη δύναμη και ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές. Το φονικό σημειώθηκε σε σπίτι επί της οδού Κόκκαλη στην περιοχή του παλαιού Νοσοκομείου. Εκεί βρίσκεται πλέον ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας με την έρευνα να είναι σε πλήρη εξέλιξη και συλλέγονται όλα τα στοιχεία ενώ κλήθηκε και ιατροδικαστής.

Ο δράστης συνελήφθη και ανακρίνεται.

Σύμφωνα μάλιστα μαρτυρία περίοικου ο νεαρός επιχείρησε να διαφύγει από το παράθυρο της οικίας αλλά τον πρόλαβε η αστυνομία και τον ακινητοποίησε.

 

Από πληροφορίες, ο 35χρονος άνδρας είχε απασχολήσει στο παρελθόν για υπόθεση ληστείας το 2013, για υπόθεση βιασμού στα Γιάννενα (κρατώντας επι  τριήμερο μια νεαρή χωρίς τη θέληση της) και δύο φορές (το 2015 και το 2017) για ενδοοικογενειακή βία.

 

Έκανε φυλακή στο σωφρονιστικό ίδρυμα Κορυδαλλού, ήταν χρήστης αλλά και τρόφιμος στην ψυχιατρική κλινική της φυλακής απ’ όπου έλαβε εξιτήριο την 22α Νοεμβρίου. Στο Αγρίνιο επέστρεψε χθες βράδυ ερχόμενος με λεωφορείο του ΚΤΕΛ που ξεκίνησε δρομολόγιο στις 6 μ.μ..

Τα ευρήματα των αρχών κάνουν λόγο για άγριο έγκλημα καθώς  η 54χρονη αδικοχαμένη από τα χέρια του γιου της γυναίκα δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα με το χέρι .

Η 80χρονη γιαγιά που βρήκε το κουράγιο να ειδοποιήσει την αστυνομία νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ στο Νοσοκομείο Αγρινίου.