Ντέμι Λοβάτο: Αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα βιασμού δύο φορές

Η Ντέμι Λοβάτο αποκάλυψε μέσα από το κανάλι της στο YouTube πως έχει πέσει θύμα βιασμού δύο φορές

Η γνωστή τραγουδίστρια Ντέμι Λοβάτο αποκάλυψε πως έπεσε θύμα βιασμού όταν ήταν ακόμα έφηβη, αλλά και το 2018 από έναν έμπορο ναρκωτικών.

Μέσα από τη νέα της σειρά ντοκιμαντέρ στο YouTube με τίτλο: «Demi Lovato: Dancing With The Devil», η pop star αποκαλύπτει περιστατικά που σημάδεψαν τη ζωή της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε:

«Πρέπει να είχε περάσει περίπου ένας μήνας από τη νύχτα της υπερβολικής δόσης, όταν συνειδητοποίησα ότι (σ.σ. εκείνη τη νύχτα) η ψυχική και πνευματική μου κατάσταση δεν ήταν τέτοια που θα μπορούσα να συναινέσω… Αυτού του είδους η τραυματική εμπειρία δεν περνάει σε μια νύχτα. Όταν με βρήκαν, ήμουν γυμνή και μελανιασμένη. Στην κυριολεξία με εκμεταλλεύτηκε και μετά με παράτησε, πιστεύοντάς με για νεκρή. Ήμουν νομικά τυφλή όταν ξύπνησα. Δεν μπορώ να οδηγήσω πια και υπάρχουν τυφλά σημεία στο πεδίο της όρασής μου. Μερικές φορές, όταν πάω να βάλω ένα ποτήρι νερό, το χύνω όλο έξω γιατί απλά δεν το βλέπω».

Θύμα βιασμού στην εφηβεία

«Ήμουν μέρος της ομάδας της Disney που έλεγαν δημοσίως ότι θα περιμένουν μέχρι τον γάμο. Η δική μου πρώτη φορά δεν ήταν ρομαντική όπως άλλων κοριτσιών, και αυτό ήταν φρικτό. Έχασα την παρθενιά μου με βιασμό. Είχαμε ξεκινήσει να φιλιόμαστε και του είπα ότι δεν θέλω να προχωρήσουμε παραπέρα, ότι ήμουν παρθένα και δεν ήθελα να είναι έτσι η πρώτη μου φορά. Δεν έδωσε σημασία και προχώρησε έτσι κι αλλιώς. Έπειτα το κατέπνιξα και είπα στον εαυτό μου ότι φταίω εγώ επειδή πήγα στο δωμάτιο μαζί του, επειδή τον φίλησα».

Η Ντέμι Λοβάτο δεν κατονόμασε τον δράστη, αλλά υπογράμμισε πως έπρεπε να βλέπει αυτό το άτομο όλη την ώρα μετά τον βιασμό.

«’Ετσι προσπάθησα να ξεσπάσω με άλλες συμπεριφορές: Έκοβα τον εαυτό μου, έκανα εμετό κ.λπ. Η βουλιμία μου έφτασε σε τόσο άσχημο στάδιο, που άρχισα να ξερνάω αίμα για πρώτη φορά» κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM