Λανς Άρμστρονγκ: Ο γιος του κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε μεθυσμένη 16χρονη

Ο 21χρονος γιος του διάσημου ποδηλάτη Λανς Άρμστρονγκ, Λουκ Ντέιβιντ, συνελήφθη για ένα περιστατικό το οποίο σχετίζεται με σεξουαλική επίθεση σε μια 16χρονη κοπέλα μέσα στο σπίτι του πατέρα του, και όπως αναφέρεται στο ανακοινωθέν της αστυνομίας, φέρεται να έλαβε χώρα το 2018.

 

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται πως το περιστατικό έλαβε χώρα τον Ιούνιο του 2018, έπειτα από πάρτι στο Όστιν του Τέξας, όταν ο Λουκ Ντέιβιντ ήταν 18 χρονών. Ωστόσο, το φερόμενο ως θύμα κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία τον περασμένο Νοέμβριο.

Όσα υποστήριξε ο δικηγόρος των Άρμστρονγκ

Να σημειωθεί, πως ο  δικηγόρος των Άρμστρονγκ, Randy Leavitt, αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας πως το σεξ μεταξύ του πελάτη του και του θύματος ήταν συναινετικό, τονίζοντας μάλιστα πως ο τότε 18χρονος Λουκ και η 16χρονη διατηρούσαν ερωτική σχέση για κάποιους μήνες. Και συνέχισε, κάνοντας λόγο για το γεγονός πως το θύμα περίμενε 1,5 χρόνο για να καταθέσει στην αστυνομία: «Αυτές οι κατηγορίες δεν θα έπρεπε να έχουν διατυπωθεί και σίγουρα όχι τρία χρόνια αργότερα». Μετά από όλα αυτά, ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος την Τρίτη, χωρίς κάποια χρηματική εγγύηση.

Οι ισχυρισμοί της κοπέλας

Από την πλευρά του, το θύμα είπε στην αστυνομία πως ζήτησε από τον νεαρό να πάει να την πάρει από ένα πάρτι επειδή είχε μεθύσει. Και συνέχισε, υποστηρίζοντας πως δεν θυμάται πώς βρέθηκαν στο σπίτι του πατέρα του Λουκ και πως όταν ξύπνησε ήταν σε έναν καναπέ και τον έβλεπε να της επιτίθεται σεξουαλικά.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ίδια, ο Λουκ επιβεβαίωσε την επίθεσή του σε τηλεφωνική επικοινωνία τον Δεκέμβριο του 2020. Τέλος, 49χρονος πατέρας του, Λανς Άρμστρονγκ, δεν έχει πάρει κάποια θέση για τις κατηγορίες εις βάρος του 21χρονου γιου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM