Ισραήλ - Skunk: Χειρότερη από τα ακατέργαστα λύματα η μυρωδιά από το υγρό που χρησιμοποιεί για να διαλύει τα πλήθη

Skunk
Φωτογραφία: Youtube

Για την έντονα δυσάρεστη οσμή που έχει τo skunk των Ισραηλινών μιλούν ανταποκριτές ξένων μέσων ενημέρωσης, το οποίο χρησιμοποιείται για να διαλύσει τους Παλαιστίνιους στις γειτονιές. Οι αύρες που εκτοξεύονται από το όχημα είναι ικανές να προκαλέσουν ναυτία, εξανθήματα, μέχρι και τριχόπτωση. 

«Πρόκειται για τη χειρότερη μυρωδιά που έχεις μυρίσει σε ολόκληρη τη ζωή σου» δήλωσε η Sarit Michaeli, ενώ πρόσθεσε πως μπορεί να προκαλέσει ερυθρότητα και προβλήματα στο στομάχι. Ανταποκριτής του BBC αναφερόμενος στο σκεύασμα αυτό δήλωσε πως είναι «το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσες να είχες μυρίσει. Μια δυνατή μείξη σαπισμένου κρέατος, βρόμικων καλτσών που έχουν να πλυθούν αρκετές εβδομάδες και υπονόμου». 

Skunk
Φωτογραφία: Youtube

Τι είναι το skunk

Αυτό το υγρό είναι ένα σκεύασμα χημικών ουσιών που παρεμποδίζει την αναπνοή λόγω της έντονης οσμής του, προκαλεί ναυτία, εξανθήματα, εμετό και κοιλιακό άλγος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυνάμεις ασφαλείας που το χρησιμοποιούν αναφέρουν πως δεν είναι θανατηφόρο ή τοξικό, όμως υπάρχει αναφορά στο Al Jazzera ότι σε μεγάλες ποσότητα τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν. 

Όπως είναι ήδη γνωστό, το Ισραήλ φημίζεται για την εξαγωγή των όπλων. Το συγκεκριμένο υπάρχει στις ΗΠΑ, ενώ είναι ήδη και σε αρκετά αστυνομικά τμήματα, όπως αυτό του Φέργκιουσον και του Μιζούρι.

Να σημειωθεί πως σε περίπτωση που οι Παλαιστίνιοι ατυχήσουν και βραχούν με αυτό, τρίβουν ντομάτα και ελαιόλαδο πάνω στο δέρμα τους για να φύγει η μυρωδιά, ενώ τα ρούχα αναγκάζονται να τα πετάξουν.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα