Sabrina Kvist: Ποια είναι η σύζυγος του Κρίστιαν Έρικσεν

Έρικσεν
thesun.co.uk

Ολόκληρος ο κόσμος «πάγωσε» χθες τη στιγμή που ο Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε στο γήπεδο την ώρα της διεξαγωγής του Euro 2020, στον αγώνα Δανία - Φιλανδία.

Η επέμβαση του Κιάερ, όμως κατά τα πρώτα δευτερόλεπτα αποδείχτηκε σωτήρια καθώς πρόλαβε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες πριν τα ιατρικά επιτελεία. Η σύζυγός του που παρακολουθούσε τον αγώνα, έτρεξε πανικόβλητη από τις εξέδρες μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά των Κιάερ και του Σμάιχελ.

Κιαερ

Οι σκηνές ήταν σοκαριστικές και ο κόσμος παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα, την προσπάθεια των γιατρών να κρατήσουν στην ζωή τον Έρικσεν.

Ωστόσο, τα νεότερα για την υγεία του είναι πολύ ευχάριστα καθώς ο Έρικσεν, σύμφωνα με την Ομοσπονδία της Δανίας, μιλά και έχει υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Δανία Φινλανδία Κριστιαν Ερικσεν κατάρρευση 2
Πηγή: AP Images

Ποια είναι η γυναίκα του Κρίστιαν Έρικσεν

Γεννημένη το 1995 στην πόλη Tommerup της Δανίας, η Sabrina ζει σήμερα στο Λονδίνο με τον Eriksen. Εργάζεται ως κομμώτρια, και προτιμά να διατηρεί χαμηλό προφίλ, όσον αφορά τη προσωπική της ζωή με τον ποδοσφαιριστή.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun αγόρασε ένα σπίτι στο Hampstead το 2016, καθώς ο πρώην μέσος της Tottenham εμφανίστηκε ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης. Βέβαια ο Δανός παραδέχτηκε ότι δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στη ζωή του στο Λονδίνο και πήγε στην Ίντερ.

Σαμπρίνα Κβιστ
thesun.co.uk

Η Σαμπρίνα Κβιστ και ο Κρίστιαν Έρικσεν, ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2012 και πλέον είναι μαζί οκτώ χρόνια. Τον Δεκέμβριο του 2017, ο Eriksen ανακοίνωσε στο Instagram πρόκειται να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. Οι δυο τους καλωσόρισαν τον γιο τους τον Ιούνιο του 2018 και συνεχίζουν να ζουν στο Λονδίνο με τον μικρό τους.

Ο ποδοσφαιριστής σε συνέντευξή του το 2016 είχε πει: «Πρέπει να μάθεις πώς να αντιμετωπίζεις σωματικά και ψυχικά, την πίεση και τις απαιτήσεις γιατί εργάζομαι 7 ημέρες την εβδομάδα, ξέρω ότι αυτό είναι πολύ δύσκολο για τη σύζυγό μου. Φυσικά και θα ήθελα να βγαίνω περισσότερο μαζί της και με φίλους, αλλά δεν μπορώ να το κάνω, όσο θα ήθελα».

Σαμπρίνα Κβιστ
Σαμπρίνα Κβιστ
Σαμπρίνα Κβιστ
Σαμπρίνα Κβιστ
Σαμπρίνα Κβιστ
Σαμπρίνα Κβιστ