Λιγνάδης: Γιατί σιωπά ο Θοδωρής Αθερίδης;

Οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις γύρω από τα αίσχη του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη συνεχίζονται. Παράλληλα εμπλέκονται πρόσωπα, εκτίθενται σχέσεις και γεννώνται απορίες. Γιατί κοντινοί του άνθρωποι δε μιλούν;

Ένα σκοτεινό κεφάλαιο στην ιστορία της ιερότερης ελληνικής Τέχνης έχει ανοίξει εδώ και μέρες και τίποτα πια δεν είναι το ίδιο. Το θέατρο και οι άνθρωποί του βρίσκονται στο επίκεντρο - κάποιοι φυσικά στο στόχαστρο - και είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξουν τα στόματα και να διαλευκανθούν τα σκοτεινά σημεία.

Αρκετοί άνθρωποι το χώρου έχουν κατηγορηθεί το τελευταίο διάστημα για πλήθος αδικημάτων. Κακές συμπεριφορές, ψυχολογικός πόλεμος, βία, παρενόχληση και σεξουαλικά εγκλήματα στα παρασκήνια - και όχι μόνο - των θεάτρων αποκαλύφθηκαν και κάποιοι έχασαν τον ύπνο τους. Φυσικά, το κύμα των καταγγελιών δεν παρέσυρε μόνο το χώρο του θεάματος. Όλα ξεκίνησαν από την αθλήτρια που θα μείνει στην ιστορία για το θάρρος της, τη Σοφία Μπεκατώρου. Η γυναίκα που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και έδωσε κουράγιο στους υπόλοιπους να μιλήσουν για όσα πέρασαν ή περνούν.

Θοδωρής Αθερίδης: Η στάση του μας απογοήτευσε 

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, φαίνεται πως ο Θοδωρής Αθερίδης έκανε στενή παρέα με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος το τελευταίο διάστημα απασχολεί έντονα. Ο γνωστός και αγαπητός ηθοποιός, φαίνεται ότι διανύσει μια πολύ καλή επαγγελματική περίοδο παρά τις δυσκολίες της εποχής γιατί εκτός των τηλεοπτικών εμφανίσεων φαίνεται πως ήταν και υποψήφιος για τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου μετά την απομάκρυνση του Λιγνάδη. Σύμφωνα με μια πρόχειρη έρευνα, τους δύο άντρες συνδέει δυνατή φιλία παλαιόθεν. Λέτε να είναι αυτός ο λόγος για τον οποίο ο Θοδωρής Αθερίδης σιωπά; Λέτε να προσπαθεί να «δώσει» ελαφρυντικά ή ακόμα και συγχωροχάρτι στον φίλο και συνάδλεφό του;

Συνεχίζοντας την πρόχειρη έρευνα μπορεί κανείς να βρει τη - χλιαρή θα έλεγε κανείς - τοποθέτηση του Αθερίδη για την Σοφία Μπεκατώρου και τα βασανιστήρια που έζησε στα χέρια του βιαστή της. Μέσα από τη συγκεκριμένη δήλωση ο κύριος Αθερίδης μας έκανε να πιστεύουμε πως ίσως θεωρεί ότι το βουλευτιλίκι θα αποτελέσει παρηγοριά για την αθλήτρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM