Συγκινούν τα παιδιά γυναίκας με κοροναϊό- Το μήνυμα στο πανό έξω από το ΑΧΕΠΑ

Σε μια συγκινητική κίνηση προέβησαν τρία παιδιά στη Θεσσαλονίκη, καθώς κρέμασαν πανό έξω από το ΑΧΕΠΑ για τη μητέρα τους.

Η μητέρα τους νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ με κοροναϊό και τα παιδιά της αποφάσισαν να κρεμάσουν πανό έξω από το ΑΧΕΠΑ, καθώς δεν μπορούν να την επισκεφθούν.

Εξαιτίας του υγειονομικού πρωτοκόλλου και της μεταδοτικότητας του ιού, τα τρία παιδιά της ασθενούς δεν μπορούν να βρεθούν κοντά της.

Έτσι βρήκαν έναν εναλλακτικό και συνάμα συγκινητικό τρόπο, να της εκφράσουν πως βρίσκονται κοντά της, παρά την απόσταση που τους χωρίζει.

Το μήνυμα στο πανό

Στο πανό που κρέμασαν και το οποίο είναι ορατό έξω από το ΑΧΕΠΑ αναγράφεται το μήνυμα «Μαμά σ’ αγαπάμε». Παράλληλα, το πανό φέρει την υπογραφή των παιδιών με τα ονόματά τους, Γιώργο, Δέσποινα και Ευγένη. Ενώ στο πανό δεσπόζει και μια μεγάλη καρδιά.

 

Lockdown στη Θεσσαλονίκη

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται η συμπρωτεύουσα, καθώς έχει μπει σε καθεστώς lockdown, για την αναχαίτιση της διασποράς του κοροναϊού.

Αγωνία για τις ΜΕΘ

Παράλληλα, με τα αυξανόμενα κρούσματα, οι κλίνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας όσο πάει λιγοστεύουν.

Το συγκεκριμένο γεγονός προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία, καθώς αν η κατάσταση χειροτερέψει, θα χρειαστεί οι ασθενείς που χρειάζονται ΜΕΘ, να μπουν σε κοινό θάλαμο και να βρίσκονται υπό επιτήρηση.

Υπενθυμίζεται, πως η πληρότητα στις κλίνες ΜΕΘ στη Δυτική Μακεδονία έχει φτάσει 100%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM