Πέντε νέες κλίνες ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Σωτηρία»

Ο δωρητής νοσηλεύθηκε την περασμένη άνοιξη με κορονοϊό στη ΜΕΘ του “Σωτηρία”

Πέντε νέες κλίνες ΜΕΘ, πλήρως εξοπλισμένες, δωρεά της οικογένειας Χούρι, εγκαινίασε ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης στο ΓΝΝΘΑ «Σωτηρία».

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Σωτηρία» είναι αναπτυγμένες και λειτουργικές 84 κλίνες Εντατικής Θεραπείας.

Η δωρεά στη ΜΕΘ

Ο υφυπουργός Υγείας, ο δωρητής, Ταουφικ Χούρι, ο οποίος νοσηλεύθηκε την περασμένη άνοιξη με κορονοϊό στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» και η διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, Αντωνία Κουτσούκου έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Β. ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ: Η αρωγή ιδιωτών στη στήριξη του Δημόσιου Συστήματος Υγείας έχει υπάρξει καθοριστική. Ιδιαίτερα σε συνθήκες όπως είναι οι παρούσες της πανδημίας, δωρεές, όπως των αδελφών Χούρι, είναι ζωτικής σημασίας διότι σώζουν ζωές. Ελπίζουμε η νέα αυτή Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο “Σωτηρία”» να παραμείνει άδεια. Σε κάθε περίπτωση διαβεβαιώνουμε όλους τους συμπολίτες μας, ότι σε αυτές τις Μονάδες παρέχεται υψηλότατης ποιότητας φροντίδα υγείας. Ο εξοπλισμός είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η τεχνολογία και όλοι οι συμπολίτες μας πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς.

Διαβάστε την συνέχεια στο health4u.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM