Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι τρεις ατσίδες που μετείχαν στο covid πάρτι!

Σάλο προκάλεσε η είδηση για το ξέφρενο πάρτι στη λεωφόρο Συγγρού παρά το lockdown, και μάλιστα με τη συμμετοχή παιχτών των «ερυθρόλευκων». Σφοδρή ήταν η «απάντηση» της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μια 24χρονη, υπεύθυνη κεντρικού ξενοδοχείου στην Αθήνα διοργάνωσε πάρτι με 30 και πλέον άτομα, αδιαφορώντας για το καθολικό lockdown. Η παρέμβαση των Αρχών ήταν άμεση, καθώς «κέρασαν» τσουχτερά πρόστιμα σε όλους τους παρευρισκόμενους. Ανάμεσα σε αυτούς, όπως είναι ήδη γνωστό ήταν και οι παίχτες του ΟΣΦΠ, Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε. Πιθανότατα, θα σκέφτηκαν ότι η διασκέδαση προέχει της δημόσιας υγείας και των κανόνων. Ποιος νοιάζεται μωρέ αν είμαστε σε ολικό lockdown; Γιατί έτσι θα σκεφτεί ο καθένας! #not

Καταγγελία από πολίτη

Η αστυνομία κατέφθασε στο γνωστό ξενοδοχείο ύστερα από καταγγελία πολίτη και διαπίστωσε πως όντως το πάρτι βρισκόταν σε εξέλιξη. Οι Αρχές «εισέβαλαν» στο χώρο και όλοι έτρεχαν να κρυφτούν -δώρο άδωρον φυσικά -.

Στο roof garden βρίσκονταν συνολικά 31 άτομα, στα οποία επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ για μη χρήση μάρκας και 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων περιορισμού μετακίνησης.

Στην 24χρονη που φέρεται πως οργάνωσε το πάρτι επιβλήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος καθώς και διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Οι παίχτες των «ερυθρόλευκων» φαίνεται πως αδιαφορούν για την ξέφρενη πορεία της πανδημίας στη χώρα, μιας και επέλεξαν να παρευρεθούν σε πάρτι παρά το lockdown. Δεν τους πτοεί ούτε η πανδημία, ούτε η καραντίνα! Το μόνο που έχουν στο μυαλό τους από ότι φαίνεται είναι η διασκέδαση και το πως ΕΚΕΊΝΟΙ θα περάσουν καλά!

ΡΟΥΜΕΝ ΣΕΜΕΔΟ

Ο 26χρονος αμυντικός του ΟΣΦΠ φαίνεται πως δεν ξεχνά το παρελθόν του και συνεχίζει ακάθεκτος τις... «παρανομίες». Τουλάχιστον αυτό δείχνει η επιλογή του να πάει στο παράνομο αυτό πάρτι χωρίς να τον νοιάζει απολύτως τίποτα.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Σεμέδο δεν είναι και κανένας «Άγιος», καθώς παλιότερα έχει έρθει αντιμέτωπος με σωρεία κατηγοριών, όπως για παράδειγμα την καταγγελία  μιας γυναίκας για επίθεση σε βάρος της με σπασμένο μπουκάλι μετά από σεξουαλική παρενόχληση (29/10/2017).

Ενώ περίπου έναν χρόνο αργότερα (19/11/2017), κατηγορήθηκε για κατοχή όπλου και επίθεση σε υπάλληλο κλαμπ. Ο λόγος; Δεν δεχόταν να φύγει όταν του είπαν πως το... κατάστημα έκλεισε! Ωστόσο, αν και κινήθηκαν οι σχετικές διαδικασίες και κλήθηκε για ανάκριση, το όπλο δεν βρέθηκε ποτέ στο σπίτι του. Αποτέλεσμα; Την γλύτωσε... ξανά!

Τρίτη και φαρμακερή, μόλις λίγους μήνες αργότερα (20/2/2018). Αυτή τη φορά δεν στάθηκε το ίδιο τυχερός! Ο Σεμέδο συνελήφθη μαζί με τον ξάδερφό του και έναν ακόμη φίλο. Και αυτή τη φορά, οι κατηγορίες δεν έχουν τελειωμό... Επίθεση, απειλές, παράνομη κράτηση (απαγωγή), παράνομη κατοχή όπλου, ληστεία... Ακόμα και απόπειρα δολοφονίας! Οδηγήθηκε μεν στη φυλακή για 142 ημέρες, αλλά αφέθηκε ελεύθερος. Όχι γιατί έκλεισε η υπόθεση και κρίθηκε αθώος όμως! Η υπόθεση έμεινε ανοιχτή κι η δίκη δεν έχει γίνει ακόμα. Ο 26χρονος κατέβαλε εγγυητική ύψους 30.000 ευρώ και του επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα για το θύμα.

Άρα, τι μας διδάσκει αυτό; Ότι τα λεφτά μάλλον τον έσωσαν για μια ακόμη φορά παρά την παραβατική του συμπεριφορά. Έχει ήδη γλυτώσει από βαρύτατες κατηγορίες, δεν θα είχε τα «κότσια» να πάει σε ένα παράνομο πάρτι; Μη γελιόμαστε!

 

ΛΑΖΑΡ ΡΑΝΤΛΕΛΟΒΙΤΣ

Ο 23χρονος Λάζαρ Ραντζέλοβιτς αγωνίζεται ως δεξιός πλάγιος μέσος στον Ολυμπιακό. Ο νεαρός έχει συγκεντρώσει κατά καιρούς διθυραμβικά σχόλια για τα skills του και είναι πολύ πιο έμπειρος αγωνιστικά από αυτό που μπορεί να φανταστεί κανείς λόγω ηλικίας. Επίσης, δεν έχει προκαλέσει με τη στάση του. Ποτέ... μέχρι τώρα!

Απορίας άξιο το γιατί πήγε στο κορονο-πάρτι. Τόσο πολύ ήθελε να βιώσει την παρανομία και τη «thug life» των ποδοσφαιριστών με ποτά, ξενύχτια και γυναίκες; Πόσο εύκολα μπορεί να παρασύρθηκε ας πούμε; Μάλλον θα του είπαν: «Θα πάμε σε ένα πάρτι στη Συγγρού, καλά θα περάσουμε!». Με σχετικό κλείσιμο ματιού φυσικά. Ε και πήγε το παιδί!

ΜΠΡΟΥΝΟ ΦΕΛΙΠΕ

Ο 26χρονος Βραζιλίανος «ανήκει» στον Ολυμπιακό πάνω από έναν χρόνο και αγωνίζεται ως μέσος. Ο Μπρούνο, συμπληρώνει την τριάδα «φωτιά» των ερυθρόλευκων που αψήφησαν και lockdown και κανονισμούς και απαγορεύσεις και τα πάντα.

Γιατί μπροστά στη διασκέδαση τι μπορεί να είναι πιο σημαντικό; Μάλλον ο όρος «δημόσια υγεία» doesn't ring a bell ούτε σε αυτόν. Δεν εξηγείται αλλιώς!

Σιγή ιχθύος από τους παίχτες

Οι ίδιοι, μέχρι στιγμής, δεν έχουν πάρει -δημόσια- θέση για το συμβάν. Παράλληλα, κλήθηκαν για να απολογηθούν. Ωστόσο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση της «καταδικάζει απερίφραστα» της συμμετοχή τους στο περίφημο πάρτι.

Την ίδια ώρα, επισήμανε πως θα τους επιβάλει την μεγαλύτερη χρηματική ποινή που προβλέπεται γι΄αυτές τις περιπτώσεις.

Ενώ σύνολο του ποσού αυτού πρόκειται να διατεθεί ολοκληρωτικά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ).

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη.

Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».

Δείτε και την σχετική ανάρτηση:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM