Ιερώνυμος και Αμβρόσιος έριξαν κανονικά το σταυρό – Πρόστιμο από το Λιμενικό

Μετά τη Θεσσαλονίκη, επεισοδιακοί ήταν οι εορτασμοί των Θεοφανίων στο Αίγιο, με πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος και ο πρώην Μητροπολίτης Αμβρόσιος προχώρησαν σε ρίψη του σταυρού στο παλιό λιμάνι της πόλης

Ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος και ο πρώην Μητροπολίτης Αμβρόσιος, σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας pelop.gr, έριξαν κανονικά το σταυρό παρά τις απαγορεύσεις. για την ημέρα των Θεοφανίων.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, μετά τη Θεία Λειτουργία στο παραθαλάσσιο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου Αλυκής μετέβησαν στον όρμο του Αιγίου όπου και πέταξαν τον σταυρό στα νερά του Κορινθιακού Κόλπου, παρουσία πιστών και δύο κολυμβητών.

Στη συνέχεια, επενέβη το Λιμενικό, ωστόσο δεν έγινε καμία σύλληψη. Ωστόσο, ενημερώθηκε η εισαγγελέας, η οποία ζήτησε μόνο τα στοιχεία του δεσπότη.

Μάλιστα, πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας flamis.gr αναφέρουν πως η εισαγγελέας παρενέβη και επικοινώνησε με τον Μητροπολίτη Ιερώνυμο.

Την ίδια ώρα, από το Λιμενικό Τμήμα επεβλήθη πρόστιμο στον Μητροπολίτη για την τελετή ύψους 1.500 ευρώ και από 300 ευρώ στους κολυμβητές που «βούτηξαν» για να πιάσουν το σταυρό.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM