Ζώδια: Ετήσιες προβλέψεις 2020!

Τι προβλέπουν τ' άστρα για τον καθένα μας με τη νέα χρονιά; Το news2U.gr, σε αυτή του την μελέτη, μελέτησε αναλυτικά τα «σημάδια» απ' τα άστρα και ιδού. Όσα θέλετε να ξέρετε, σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκετε για το 2020, είναι εδώ.  

Κριός (21/3-20/4)

Η νέα χρονιά προβλέπεται να είναι αρκετά ήρεμη και σταθερή. Μπορεί να γίνουν σημαντικές αλλαγές, αλλά μόνο αν είστε εκείνοι που τις κάνουν καθώς οι μικρές αλλαγές θα γίνουν από μόνες τους. Εάν θέλετε το 2020 να γίνει πιο συναρπαστικό θα χρειαστεί να ενεργήσετε πιο δυναμικά. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύπτουν για να αναπτυχθείτε και να κοινωνικοποιηθείτε.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Το 2020 δεν θα δώσετε τόση βαρύτητα στις σχέσεις σας, όσο σε άλλους τομείς της ζωής σας. Όμως, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα υπάρξουν προκλήσεις.

Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούνιο, θα χρειαστεί να δουλέψετε στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους, να αφιερώσετε χρόνο στο να τους ακούτε, αλλά και να αλλάξετε τον τρόπο που εκφράζεστε.

Από τα μέσα Ιουνίου έως τα μέσα Ιουλίου, διαχειριστείτε προκλήσεις στον οικογενειακό σας χώρο ή στη σχέση σας και φροντίστε να είστε κατανοητοί, υποστηρικτικοί και όπου μπορείτε παρηγορητικοί. Αυτό το διάστημα κρίνεται ιδανικό για να φτιάξετε σχέσεις που έχουν υποστεί ρήξη.

Από τα μέσα Οκτωβρίου έως τις αρχές Νοεμβρίου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα. Θα πρέπει, λοιπόν να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιο πρόσωπο που υπάρχει στη ζωή σας και να φροντίσετε να επιλύσετε και να αντιμετωπίσετε τα όποια προβλήματα υπάρχουν. Δείτε σοβαρά τις δεσμεύσεις ή την επανασύνδεση με κάποιον από το παρελθόν.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Με τον Ουρανό να παραμένει στον τομέα των οικονομικών σας για όλη τη χρονιά, θα αισθανθείτε πως πρέπει να αλλάξετε την προσέγγιση, αλλά και τον τρόπο που χειρίζεστε τα χρήματά σας, ενώ ταυτόχρονα θα ψάχνετε τρόπους να κερδίσετε περισσότερα. Η εύρεση νέων κατευθύνσεων για να αυξήσετε τα έσοδά σας σίγουρα είναι κάτι θετικό, αρκεί να μην ενεργήσετε παρορμητικά ή εγκαταλείψετε εργασίες στη μέση για να η δημιουργηθούν προβλήματα.

ΕΥΕΞΙΑ

Ενεργειακά θα έχετε αρκετά σκαμπανεβάσματα, αφού η ψυχολογία σας δε θα είναι τόσο σταθερή, αλλά το 2020 θα αισθάνεστε καλύτερα σωματικά και διανοητικά εάν φροντίσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στους φίλους σας και μειώνοντας το χρόνο που θα περνάτε κλεισμένοι στο σπίτι.

Ταύρος (21/4-20/5)

Το 2020 εσείς οι Ταύροι είναι πιθανό να είστε απασχολημένοι και λίγο συγκεχυμένοι για το τι πρέπει να κάνετε ώστε να είναι η χρονιά σας όσο το δυνατόν καλύτερη . Πέρσι αντιμετωπίσατε πολλές αλλαγές και φέτος είναι πιθανό να θέλετε να οδηγήσετε τη ζωή σας στο σημείο όπου ήταν πριν.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Εστιάστε στην ενίσχυση των συναισθηματικών σας δεσμών και πώς να πλησιάσετε τους αγαπημένους σας. Συζητήστε βαθύτερα τα ζητήματα που σας εμποδίζουν να έρθετε πιο κοντά και εργαστείτε για την εξεύρεση λύσεων και κατανόησης.

Η Σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου από τη μία θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο συνδεδεμένοι με το άμεσο περιβάλλον σας αλλά αν δεν έχετε τόσο καλές σχέσεις με αυτό, θα θέλετε φύγετε και να ξοδέψετε αλλού το χρόνο σας. Η Ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου αυξάνει και πάλι την κοινωνικότητά σας και σας κρατάει απασχολημένους με εκδηλώσεις και προσκλήσεις.

Το δεύτερο μισό του Οκτωβρίου που  Ερμής θα κινείται ανάδρομα θα δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σας και ιδιαίτερα στις δεσμεύσεις σας. Θα χρειαστεί να είστε πιο δίκαιοι, να συμβιβαστείτε και αν χρειαστεί να κάνετε και ένα βήμα πίσω.

Η ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου θα κάνει πιο ισχυρούς τους δεσμούς σας και θα σας προσφέρει ένα ήρεμο και πολλά υποσχόμενο κλείσιμο χρονιάς. Δεν αποκλείεται να επανασυνδεθείτε με κάποιο άτομο από το παρελθόν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Προσπαθήστε να βγάλετε κάποια χρήματα  και να τα αποταμιεύσετε, ώστε να μπορείτε να καλυφθείτε αν προκύψει κάτι, καθώς ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη, φέρνει αναστάτωση και δυσκολίες στα οικονομικά σας από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούνιο που θα κινείται ανάδρομη. Μείνετε σταθεροί στα έξοδά σας και μην δαπανήσετε σε κάτι άχρηστο, διαφορετικά μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεων όχι τόσο ευχάριστες.

ΕΥΕΞΙΑ

Από τα μέσα Ιουνίου έως τα μέσα Ιουλίου, θα έχετε δυσκολία στην εστίαση και θα χρειαστεί να βρείτε έναν διαφορετικό τρόπο έκφρασης του εαυτού σας και ταυτόχρονα να είστε καλύτεροι ακροατές.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Για όλους εσάς που περιμένατε να δείτε αλλαγές το 2020 θα είναι μια νέα αρχή σε κάθε επίπεδο. Ό,τι σας φαίνεται βαρετό θα μπορείτε να το αντικαταστήσετε με κάτι νέο. Ό,τι νομίζετε ότι είναι πολύ γρήγορο για σας, θα μπορείτε να το αφήσετε και να επιλέξετε τη ρουτίνα. Το 2020 είναι η χρονιά σας, οπότε κάντε ό,τι πρέπει για να είναι υπέροχο. Εστιάστε περισσότερο στη βελτίωση του εαυτού σας, της σχέσης σας και της δουλειάς σας. Επίσης, τα χόμπι και οι άνθρωποι που θα γνωρίσετε μέσα από αυτά, θα σας προσφέρουν χαρά.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Η χρονιά σας ξεκινάει ανοιχτούς στις δεσμεύσεις, αλλά ωθώντας σας να λάβετε σοβαρότερα τις σχέσεις σας. Μπορείτε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να αισθανθείτε πιο ανοιχτά στο να είστε με κάποιον. Εάν είναι ελεύθεροι ίσως να ενδιαφέρεστε μόνο για κάτι σοβαρό, ενώ αν είστε σε μια σχέση να εστιάσετε στη λήψη αποφάσεων ώστε να περάσετε στο επόμενο επίπεδο δέσμευσης.

Η Σεληνιακή Έκλειψη του Ιουνίου, βοηθάει να διευθετήσετε ζητήματα στις σχέσεις σας και να είστε πιο συναισθηματικοί.

Η Ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου θα σας κάνει πιο ενθουσιώδεις και ενεργοποιημένους, αλλά και ανοιχτούς στο να συναντήσετε νέα άτομα.

Ο κυβερνήτης σας Ερμής κινούμενος ανάδρομος το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου, φέρνει αναταραχές στις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα χρειαστεί να δώσετε περισσότερη προσοχή. Δράστε με σύνεση και υπομονή, ώστε να μην προκληθούν τριβές ή ρήξεις που δύσκολα θα ξαναμπούν σε τάξη.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου ίσως χρειαστεί να ολοκληρώσετε μια συμφωνία ή να διευθετήσετε οικονομικά ζητήματα και να κάνετε πρόοδο με έξυπνες αποφάσεις. Η Ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου, είναι ιδανική για να κάνετε νέα οικονομικά σχέδια και να συγκεντρώσετε νέες οικονομικές πληροφορίες. Από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, θα χρειαστεί να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας. Αποφύγετε μεγάλα ανοίγματα που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος και εργαστείτε με τα δεδομένα που έχετε για να κερδίσετε χρήματα.

ΕΥΕΞΙΑ

Ο ψυχικός σας κόσμος θα σας εμπνεύσει να εργαστείτε πάνω στις μεγάλες σας ιδέες και να εστιάσετε στη δημιουργία πρακτικών σχεδίων. Συνδεθείτε με τον διαισθητικό εαυτό σας και ενισχύστε αυτή τη σύνδεση, ήσυχα, όταν κανείς δεν δίνει προσοχή.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και το 2020 θα έχει ευκαιρίες για αλλαγές, αλλά εσείς θα είστε αυτοί που πρέπει να τις κάνετε. Εάν δεν τις εκμεταλλευτείτε, είναι πιθανό η χρονιά να τελειώσει έτσι όπως ξεκίνησε. Αν ψάχνετε για εργασία θα ανακαλύψετε κάτι που δεν περιμένατε. Είναι πιθανό να συναντήσετε νέους και ασυνήθιστους ανθρώπους και να εμπλακείτε περισσότερο με φίλους και ομάδες.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Το 2020 είναι μια σπουδαία χρονιά για να προσπαθήσετε να βρείτε την αγάπη. Πριν την αναζητήσετε πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να καταλάβετε τι είναι αυτό που θέλετε από μια σχέση. Είναι πιο πιθανό να τη βρείτε με κάποιον με τον οποίο έχετε πολλά κοινά αλλά διαφέρει πολύ από εσάς.

Ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα συναντηθούν στον Αιγόκερω , κάνοντας πιο μεγάλο το ενδιαφέρον για τις σχέσεις σας και στους ανθρώπους της ζωής σας.

Η Σεληνιακή έκλειψη του Ιουλίου, θα σας ωθήσει να απομακρύνετε από κοντά σας όσους δε σας υποστηρίζουν συναισθηματικά ή δεν προσθέτουν κάτι στη ζωή σας με θετικό και ουσιαστικό τρόπο.

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή το δεύτερο μισό του Οκτωβρίου, θα φέρει προστριβές και εντάσεις στις ερωτικές σας σχέσεις αλλά και στις οικογενειακές. Φροντίσετε για τις δικές σας ανάγκες και προσπαθήστε να επανασυνδεθείτε με κάποιον ή κάτι που αγαπάτε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η χρονιά ξεκινάει βρίσκοντάς σας εστιασμένους στην εργασία και θα συνεχίσετε έτσι έως τα μέσα Φεβρουαρίου. Η Σεληνιακή έκλειψη του Ιουνίου θα σας κάνει πιο σοβαρούς ώστε να αναγνωρίσετε ή να σημειώσετε πρόοδο στους στόχους σας. Η Ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου, εξομαλύνει την καθημερινή σας ζωή, σας κάνει πιο παραγωγικούς και σας ωθεί εστιάσετε στην εξεύρεση νέων έργων εργασίας και ευκαιριών.

ΕΥΕΞΙΑ

Με τον Ποσειδώνα να κυριαρχεί όλη τη χρονιά στον τομέα του νου σας, επενδύστε στις πεποιθήσεις σας, βρείτε καινούριες και ανοίξτε το μυαλό σας προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Συγκρατήστε τις προσδοκίες σας τους πρώτους μήνες, αλλά από το Μάιο εξερευνήστε νέα πράγματα και αφήστε τη φαντασία σας να είναι ενεργή.

Λέων (23/7-23/8)

Το 2020 προβλέπει για όλους εσάς που ανήκετε στον αστερισμό του Λέοντα προσωπική πρόοδο. Θα έχετε περισσότερη ενέργεια για να ολοκληρώσετε τα σχέδια σας και η δημιουργικότητά σας θα είναι στο μέγιστο. Σαφώς θα ξεπερνάτε την αίσθηση του ρεαλισμού, αλλά είναι μια σπουδαία χρονιά για να δουλέψετε σε προσωπικούς στόχους και όνειρα. Η νέα χρονιά είναι η ευκαιρία σας να κάνετε ένα καλύτερο μέλλον για εσάς οπότε βάλτε τα δυνατά σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Το 2020 φέρνει αλλαγές σε σχέσεις και ίσως υπάρξουν κάποια προβλήματα στην ερωτική σας ζωή, αν δεν είστε με το σωστό πρόσωπο. Σίγουρα θα θέλετε να μάθετε περισσότερα για το σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι, κάτι που θα μπορούσε να κάνει τα πράγματα πιο συναρπαστικά ή τρομερά, ανάλογα με το τι θα διαπιστώσετε.

Από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, αρχίστε να βλέπετε πιο σοβαρά τις δεσμεύσεις και προσπαθήστε να έχετε σχέσεις βασισμένες στο σεβασμό και την κατανόηση. Πιθανόν ορισμένα άτομα να φύγουν από τη ζωή σας, αλλά ούτως ή άλλως δεν υπήρχαν για καλό.

Η Σεληνιακή Έκλειψη του Ιουνίου, θα σας βοηθήσει να δείτε την αγάπη πιο σοβαρά και να επιζητήσετε μια ισχυρή σύνδεση ψυχής με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Με την Ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου, ανοίξτε την καρδιά σας και εκφράστε τα συναισθήματά σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Δίας, Κρόνος και Πλούτωνας συναντώνται στον Αιγόκερω με τον Άρη να τους κάνει παρέα από τα μέσα Φεβρουαρίου μέχρι τον Μάρτιο και έτσι μπορείτε να περάσετε πολύ περισσότερο χρόνο εστιάζοντας στα σχέδια που αγαπάτε και θέλετε να ασχολείστε καθημερινά. Ο Ουρανός θα βρίσκεται στον τομέα της σταδιοδρομίας σας και ενδεχομένως να προβείτε σε μια επαγγελματική αλλαγή ή να κάνετε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο.

ΕΥΕΞΙΑ

Το 2020 θα θελήσετε να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Αυτό είναι καλό τόσο για το μυαλό σας, όσο και για το σώμα σας αφού είναι πιθανό να βρείτε την απόλαυση δοκιμάζοντας νέες ασκήσεις ή τρόφιμα, ιδιαίτερα σημαντικό ώστε να αποτρέψετε για φέτος διατροφικά προβλήματα. Φροντίστε να κοιμάστε αρκετά, ώστε να αποφύγετε τη γενική κόπωση και τα προβλήματα υγείας που μπορεί να προκύψουν.

Παρθένος (24/8-22/9)

Η νέα χρονιά για εσάς του Παρθένους θα είναι λίγο πολύ όπως η προηγούμενη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τη βελτιώσετε. Χρησιμοποιήστε το 2020 για να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή, ακόμα και αν κοινωνικά και επαγγελματικά σας φαίνεται να είναι στάσιμη.  Ξεκινήστε τη χρονιά κάνοντας βελτιώσεις στο σπίτι σας για να καλυτερεύσετε τη ζωή σας, γιατί αν νιώθετε καλά στο χώρο σας, θα αισθανθείτε καλά και ψυχολογικά.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Θα υπάρχει ισχυρή ενέργεια στις σχέσεις σας και ορισμένα πράγματα μπορεί να αλλάξουν σε κάποιες από αυτές, αφού θα γίνετε πιο αγαπητοί  σε ορισμένα πρόσωπα και θα ξεκόψετε από κάποια άλλα.

Σίγουρα δε δείχνετε μεγάλο ενδιαφέρον όσοι είστε ελεύθεροι για να προχωρήσετε σε μία σοβαρή δέσμευση, ενώ οι δεσμευμένοι θα προσπαθήσετε να μεταμορφώσετε τη σχέση σας και θα εκφράζετε πιο έντονα τα συναισθήματά σας.

Ο ανάδρομος Ερμής στο δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου, θα σας αναγκάσει να ασχοληθείτε με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο που υπάρχει στη ζωή σας και να βρείτε τι είναι αυτό που πάει λάθος όμως το ένστικτο σας για άλλη μια φορά θα σας καθοδηγήσει.

Από τον Μάιο μέχρι τον Ιούνιο θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τα πράγματα σωστά και να επιστρέψετε στις σχέσεις σας πιο αφοσιωμένοι.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Από τον Απρίλιο έως τα μέσα Μαΐου, θα είστε άκρως εστιασμένοι στην εργασία σας και ιδιαίτερα παθιασμένοι σε καθημερινό επίπεδο. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στα τέλη Οκτωβρίου και ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ορισμένα οικονομικά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν γρήγορα και χρειάζεται να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα προσωπικά έξοδα και σχέδια. Δε θα είναι για πολύ έτσι, αλλά κρίνεται σκόπιμο να είστε προσεκτικοί για να μην πιεστείτε ή νιώσετε άβολα αργότερα.

ΕΥΕΞΙΑ

Χρησιμοποιήστε την ενέργειά σας για να κάνετε σημαντικά πράγματα στο χώρο εργασίας και στο σπίτι σας. Είναι σημαντικό να ασκήστε συχνά για να διατηρήσετε τον εαυτό σας σε φόρμα. Η σωστή φροντίδα θα βοηθήσει τόσο στην πρόληψη πολλών ασθενειών όσο και τραυματισμών. Ωστόσο, προσπαθήστε να μην ξεπεράσετε τα όριά σας, γιατί θα προκαλέσετε μόνοι σας εξάντληση.

Ζυγός (23/9-22/10)

Η νέα χρονιά προβλέπει ότι η ζωή σας φέτος θα είναι ευκολότερη. Θα έχετε λιγότερες ευθύνες και περισσότερο χρόνο για να κάνετε τα πράγματα που εσείς θέλετε. Η ενασχόληση με χόμπι θα σας γεμίσει χαρά. Το 2020 είναι ιδανικό για να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και στις σχέσεις σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Εστιάστε περισσότερο στα άτομα που θεωρείται οικογένειά σας, καθώς μπορεί να υπάρξει μια ολική μεταμόρφωση στον τρόπο που χειρίζεστε προσωπικά θέματα.

Από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο, μπορείτε να δώσετε περισσότερη έμφαση στην αγάπη, στο πάθος και το ρομαντισμό και να ξεκινήσετε μια νέα σχέση όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι ή να προχωρήσετε σε περαιτέρω δεσμεύσεις όσοι είστε ήδη σε σχέση.

Από τον Σεπτέμβριο έως τα μέσα Νοεμβρίου, θα υπάρξουν προκλήσεις στις σχέσεις σας και θα αντιμετωπίσετε περισσότερες απογοητεύσεις με ανθρώπους στη ζωή σας. Θα χρειαστεί να δείξετε εγκράτεια και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην αφήσετε τον θυμό να σας κυριεύσει.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το δεύτερο μισό το Φεβρουαρίου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, θα υπάρχουν προβλήματα στον τομέα της εργασίας που πρέπει να αντιμετωπιστούν και θα χρειαστείτε περισσότερο χώρο. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στο δεύτερο μισό του Οκτωβρίου, θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί με τα χρήματά σας και τον οικονομικό προγραμματισμό. Δεν είναι σίγουρα η καλύτερη στιγμή για μεγάλες αγορές εκτός αν είναι επιτακτική ανάγκη να αντικαταστήσετε κάτι. Προσπαθήστε να έχετε κέρδη με νόμιμου τρόπους και όχι πατώντας πάνω σε πλάτες άλλων.

ΕΥΕΞΙΑ

Το 2020 σίγουρα θέλει να επικεντρωθείτε στην υγεία σας και να μην την αμελήσετε. Χρησιμοποιήστε σοφά την ενέργεια που θα έχετε τους πρώτους μήνες και μη βαριέστε ή τεμπελιάζετε όταν πρόκειται να ασκηθείτε. Σπάστε τα στερεότυπα και κάντε μια σωστή διατροφή που θα βοηθήσει τον οργανισμό σας να είναι υγιής. Αποφύγετε ακραίες δίαιτες που δε θα σας προσφέρουν  κάτι ουσιαστικό.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Το 2020 έρχεται για να σας βοηθήσει να νιώσετε απελευθερωμένοι από το παρελθόν και ως ελεύθεροι να πάρετε πια τις δικές σας αποφάσεις. Η νέα χρονιά σηματοδοτεί αλλαγές και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα παίρνετε, γιατί αν κινείστε σωστά, τότε το 2020 θα είναι υπέροχο. Σκεφθείτε έξυπνα και κάντε τις επιλογές που γνωρίζετε ότι θα κάνουν τη ζωή σας καλύτερη.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λίγο περίεργα θα είναι τα πράγματα στις σχέσεις σας τους πρώτους δύο μήνες του χρόνου, καθώς θα αισθάνεστε έντονα την έλλειψη αγάπης στη ζωή σας και θα αγωνίζεστε να βρίσκεστε σε σύνδεση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Όμως, από το να αρχίσετε να παίζετε δραματικούς ρόλους, προσπαθήστε να είστε στοργικοί και δοτικοί και επικεντρωμένοι σε όσους αγαπάτε.

Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούνιο που ο Άρης θα βρίσκεται σους Ιχθείς, θα είστε αγαπητοί και ζεστοί και θα έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να τον διαθέσετε σε εκείνους που θα επιλέξετε.

Αλλάξτε τον τρόπο που προσεγγίζετε άτομα που θέλετε να δεσμευτείτε, αφήνοντας απ’ έξω μη συμβατικούς ανθρώπους.

Όσοι έχετε ήδη μια σχέση θα βιώσετε αρκετές αλλαγές, κάποιες για καλό και κάποιες που δε θα σα αρέσουν τόσο. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι για να μη χρειαστεί να πάρετε πίσω δεσμεύσεις που έχετε αποδεχθεί.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Εστιάστε στην απόκτηση κερδών με το ξεκίνημα της χρονιάς, δίνοντας την πρέπουσα σημασία σε οικονομικές συμβουλές και πληροφορίες που θα πάρτε. Εργαστείτε για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα και να βελτιώσετε την προσωπική σας κατάσταση, αναλάβετε μια δεύτερη εργασία αν σας είναι εφικτό ή μετατρέψτε ένα χόμπι σας σε κάτι κερδοφόρο. Φροντίστε το 2020 να έχετε αποπληρώσει όλα τα χρέη σας και να πάρετε πίσω χρήματα από οποιονδήποτε δανείσατε στο παρελθόν.

ΕΥΕΞΙΑ

Σε σύγκριση με πέρσι θα έχετε πολύ περισσότερη ενέργεια, σε σημείο που δε θα ξέρετε που να τη διοχετεύσετε. Μοιράστε την ισόποσα σε εργασία, γυμναστική, χόμπι και χρόνο με τους φίλους σας, για να καλύπτεστε σε όλους τους τομείς και να ισορροπείτε το άγχος που κάποιες φορές αφήνετε να σας καταβάλει. Εξισορροπήστε τη διατροφή σας, για να κρατηθείτε υγιείς όλη τη χρονιά.

Τοξότης (23/11-21/12)

Η φετινή χρονιά θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο σίγουροι και αυτό θα σας βοηθήσει σε πολλές διαφορετικές πτυχές της ζωής σας. Το 2020 είναι μια καλή ευκαιρία να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που συνέβησαν πέρυσι. Καθαρίστε το παρόν σας από το παρελθόν για να έχετε ένα καλύτερο μέλλον. Να είστε υπομονετικοί, κοινωνικοί και τολμηροί και θα κάνετε θαύματα. Το 2020 θα φέρει πολλές αλλαγές και στην προσωπικότητά σας, αλλά κάνοντας τις σωστές επιλογές, όλα θα είναι προς το καλύτερο.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Στο δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου θα αντιμετωπίσετε παρανοήσεις στις προσωπικές σας σχέσεις, εξαιτίας μικρών πραγμάτων που θα πηγαίνουν στραβά. Μην εστιάζετε σε ασήμαντα θέματα και χάνετε την ουσία των πραγμάτων.

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου, προσέξτε τη σχέση σας όσοι είστε δεσμευμένοι γιατί θα υπάρξει παραπλάνηση και θα αμφισβητήσετε τις δεσμεύσεις που έχετε δώσει ή είστε πολύ κοντά να δώσετε, εξαιτίας λανθασμένων πληροφοριών από άτομα που καιροφυλακτούσαν να πάρουν τη θέση σας.

Η Ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου, φέρνει επιστροφές από το παρελθόν και δεν είναι κακή ιδέα να επανασυνδεθείτε με άτομο από τα παλιά αρκεί να είστε σίγουροι ότι δεν το κάνετε από πείσμα.

Από το Σεπτέμβριο μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου που ο Άρης θα κινείται ανάδρομα, θα προκληθούν εντάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις και θα πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί και προσεκτικοί μαζί τους και όχι να λογομαχείτε μαζί τους ή να περνάτε σε επίθεση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Πλούτωνας, Κρόνος και Δίας συναντιούνται στον Αιγόκερω, γεγονός που σας κάνει να μεταμορφώσετε πλήρως τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε και χειρίζεστε τα οικονομικά σας, τον τρόπο που κάνετε τις αγορές σας, αλλά και το πώς κερδίζετε χρήματα. Δείτε ότι σχετίζεται με τα χρήματά σας πιο σοβαρά και επικεντρωθεί στην προσπάθεια να έχετε μια υγιή σχέση με αυτά, γιατί αν στηρίζεστε μόνο εκεί θα απογοητευθείτε, ενώ αν δεν περιστρέφονται τα πάντα στη ζωή σας γύρω από αυτά θα βρεθείτε σε ευνοϊκές καταστάσεις και θα αποκτήσετε μια καλύτερη σχέση μαζί τους.

ΕΥΕΞΙΑ

Σίγουρα τη νέα χρονιά θα έχετε υψηλά αποθέματα ενέργειας, γι’ αυτό πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα τη χρησιμοποιήσετε σωστά. Ασκηθείτε όταν μπορείτε, αλλά μην πιέσετε τον εαυτό σας πάρα πολύ ώστε να μην υποφέρετε από κάποιο τραυματισμό. Αποφύγετε καταχρήσεις, όπως το ποτό που θα σας δημιουργήσει προβλήματα του ήπατος και γενικά ότι θα ρίχνει τις άμυνες σας.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Το 2020 θα είναι για εσάς ένα μεγάλο στοίχημα με τον εαυτό σας, όπου θα πρέπει να βελτιωθείτε σε κάθε επίπεδο. Συναισθηματικό, κοινωνικό, προσωπικό, επαγγελματικό αλλά και οικονομικό. Θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας, καθώς τίποτα δε θα είναι αρκετό αν δεν προσπαθήσετε αρκετά. Τη νέα χρονιά θα αποζητήσετε αρμονία και ηρεμία όχι μόνο στον περίγυρό σας, αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο. Αρκετές ευκαιρίες βελτίωσης θα υπάρξουν, οπότε απολαύστε το.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Το 2020 θα βρείτε νέους τρόπους για να εκφράσετε την αγάπη και τα συναισθήματα που έχετε μέσα σας. Όσοι είστε σε σχέση πλησιάστε το σύντροφό σας, κάντε μαζί νέα πράγματα και επαναφέρετε τη σπίθα στη σχέση σας.

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τα μέσα Ιουνίου έως τα μέσα Ιουλίου και ίσως χρειαστεί να εργαστείτε πάνω στον τρόπο που επικοινωνείτε με τα άτομα που βρίσκονται στη ζωή σας για να τους κατανοήσετε καλύτερα, αλλά και για να σας καταλάβουν και αυτοί.

Η Ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου που θα συμπέσει με τον ανάδρομο Ερμή, φέρνει στο προσκήνιο παλιές σχέσεις, άτομα του παρελθόντος και πιθανές επανασυνδέσεις.

Από τον Σεπτέμβριο έως τα μέσα Νοεμβρίου, θα υπάρχουν επιπλέον καυγάδες με την οικογένεια ή τους ανθρώπους που βλέπετε ως οικογένεια, ειδικά αν η σχέση σας δεν είναι η καλύτερη. Θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή και οι δυο πλευρές για να τη βελτιώσετε και να τις διατηρήσετε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο, εστιάστε περισσότερο στα οικονομικά σας και προσπαθήστε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, να βελτιώσετε τα έσοδά σας και να κάνετε μακροπρόθεσμα. Κρατηθείτε μακριά από σπατάλες και άχρηστες δαπάνες, που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Βρείτε νέους τρόπους και πόρους που θα κερδίσετε χρήματα και θα αυξάνονται όσο περνάει ο καιρός.

ΕΥΕΞΙΑ

Καθώς το 2020 θα βελτιώνετε τον εσωτερικό εαυτό σας, μην αφήσετε τον εξωτερικό σας εαυτό να υποφέρει. Βεβαιωθείτε ότι θα ασκείστε συχνά και θα προσπαθείτε να έχετε μια ισορροπημένη διατροφή. Σίγουρα, η υγεία σας θα κυμαίνεται σε καλά επίπεδα και είναι σχεδόν αδύνατο να αρρωστήσετε, αλλά παρόλα αυτά φροντίστε να κάνετε τα τσεκάπ σας για να μην έχετε αμφιβολίες.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Η νέα χρονιά φέρνει πολλές νέες ευκαιρίες στο δρόμο σας φέτος για να βελτιώσετε τον εαυτό σας αλλά και το περιβάλλον σας. Το 2020 θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες, νέες γνωριμίες, ενώ η δημιουργικότητά σας θα είναι αυξημένη. Προσπαθήστε να λειτουργείτε με τη λογική περισσότερο από το συναίσθημα για να κάνετε πιο εύκολη τη χρονιά σας. Κάντε τα πλάνα σας και σχεδιάστε πως θα κινηθείτε και που θα απευθυνθείτε, ώστε σε στιγμές που δεν ξέρετε πώς να ενεργήσετε να μη χρειαστεί να λογοκρίνετε τον εαυτό σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο και αυτό το διάστημα δε θα νιώθετε τόσο άνετοι με τα συναισθήματά σας και τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας. Κάποιοι θα απαιτούν περισσότεροι προσοχή από εσάς και κάποιοι άλλοι θα φέρνουν τα νεύρα σας στα όριά τους. Πριν αποφασίσετε να εντάξετε το δράμα στη ζωή σας, ηρεμήστε, βάλτε μπροστά τη λογική και αντιστρέψτε τους ρόλους.

Κάντε τους άλλους υπόλογους απέναντί σας, επειδή εξαιτίας τους καταπιέζετε το συναίσθημά σας. Σε αντίθεση με όσους κρατήσετε που θα πρέπει να εργαστείτε για να ενισχύσετε τους δεσμούς σας και να είστε πιο στοργικοί.

Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου, θα ζητήσει από εσάς να εστιάσετε στα θετικά που υπάρχουν στις σχέσεις σας, να μοιραστείτε αυτά που νιώθετε με τους ανθρώπους που αγαπάτε και να αναπτύξετε την πνευματική σας σύνδεση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς αποφύγετε μεγάλες αγορές, καθώς δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να σπαταλήσετε χρήματα αφού το ενδεχόμενο να προκύψουν απροσδόκητες δαπάνες θα είναι αυξημένο. Βελτιώστε όσο περισσότερο μπορείτε την οικονομική σας κατάσταση και μην ξεφεύγετε από τους στόχους σας. Ίσως εμφανιστεί και μια δεύτερη εργασία, που θα σας βοηθήσει στην προσπάθειά σας για αποταμίευση.

ΕΥΕΞΙΑ

Τη φετινή χρονιά θα πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε για την υγεία σας. Όσοι έχετε κάποιο πρόβλημα το οποίο γνωρίζετε, ασχοληθείτε με αυτό γιατί θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις για να το αντιμετωπίσετε καλύτερα. Αν μπορείτε να ασκηθείτε θα σας ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο, αλλά να γνωρίζετε τα όριά σας και να μην πιέζετε τον εαυτό σας. Αυτό που ζητάει το 2020 από εσάς, είναι καλή διατροφή και αρκετό ύπνο.

Ιχθύες (20/2-20/3)

Με το ξεκίνημα του 2020 θα ψάχνετε για περισσότερη δράση και περιπέτεια στη ζωή σας. Θα αισθανθείτε πιο παρορμητικοί, θα έχετε αυξημένη αυτοπεποίθηση, θα είστε πιο ρεαλιστές και θα καταλάβετε περισσότερο τον κόσμο γύρω σας. Από εσάς θα κριθεί αν η νέα χρονιά θα είναι σημαντική ή βαρετή. Εάν θα αισθάνεστε άνετα με το ποιοι είστε και αν ενεργείτε σύμφωνα με το πώς σας ταιριάζει, τότε σίγουρα το 2020 θα είναι συναρπαστικό. Αν προσπαθήσετε να αποκρύψετε την αληθινή προσωπικότητά σας, τότε μάλλον δε θα διασκεδάσετε και τόσο.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Η κοινωνική σας ζωή θα ανθίσει το 2020 και όσο πιο αισιόδοξοι είστε τόσο πιο πολλούς νέους και θαυμάσιους ανθρώπους θα προσελκύετε. Όσοι είστε ελεύθεροι τη φετινή χρονιά θα αποκτήσετε πολλούς καινούριους φίλους, ενώ οι δεσμευμένοι θα έχετε μια πιο γλυκιά σχέση με το σύντροφό σας.

Προσπαθήστε να αναπτύξετε τις σχέσεις σας και να βελτιώσετε τους συναισθηματικούς δεσμούς με τους ανθρώπους που αγαπάτε, να γίνεται πιο στοργικοί και να εξαλείψετε ζητήματα που υπάρχουν μεταξύ σας και σας απομακρύνουν.

Ο ανάδρομος Ερμής από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου, φέρνει στο προσκήνιο προκλήσεις στις σχέσεις σας. Ίσως να μην αισθάνεστε τόσο γεμάτοι από αγάπη αυτό το διάστημα, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με άτομα από το παρελθόν.

Από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα, θα υπάρξουν προβλήματα με το σπίτι και την οικογένειά σας. Δε θα έχετε την απαιτούμενη υπομονή για να ασχοληθείτε με τα συγγενικά σας πρόσωπα, αφού δε θα μπορείτε να ελέγξετε τον εαυτό σας συναισθηματικά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Από τα μέσα σχεδόν Σεπτέμβρη μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου που ο Άρης θα κινείται ανάδρομα, ασχοληθείτε σοβαρά με τον οικονομικό σα τομέα μια που θα προκύψουν έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει. Κινηθείτε προσεκτικά και με γνώμονα τη λογική και μην είστε αδιάφοροι για ό,τι θα συμβαίνει γύρω σας. Μην είστε ανυπόμονοι και παρορμητικοί, αλλά αντιθέτως κάντε έξυπνες επιλογές για να κερδίσετε χρήματα. Όταν πρόκειται για τον προϋπολογισμό σας, είναι καλύτερα να σκέφτεστε πιο λογικά.

ΕΥΕΞΙΑ

Ίσως για πρώτη φορά στη ζωή σας, τη νέα χρονιά θα διαπιστώσετε ότι μερικές από τις χειρότερες συνήθειες που έχετε εντάξει στην καθημερινότητά σας, επηρεάζουν τη ζωή σας. Είναι καιρός, λοιπόν, το 2020 να αρχίσετε να φροντίζετε καλύτερα τον εαυτό σας. Ξεκινήστε να ασκείτε και σταματήστε κακές συνήθειες. Μην αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας, αλλά να είστε επίμονοι στις προσπάθειες σας να απαλλαγείτε από ότι σας φθείρει.

Διαβάστε ακόμη Tι μας επιφυλάσσουν τ' άστρα και η Αφροδίτη στον Υδροχόο ως τα Χριστούγεννα - αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM