Φαρμάκη για εγκυμοσύνη: «Το θέλαμε και κάναμε προσπάθειες» (vid)

Η Όλγα Φαρμάκη διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η ίδια μίλησε για το πως το βίωσε εκείνη και ο σύντροφός της, αλλά και τις προσπάθειες που κατέβαλλαν.

«Και εγώ και ο Σταύρος το θέλαμε και χαρήκαμε πάρα πολύ όταν μάθαμε το γεγονός. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι είναι ο άνθρωπός μου. Εκείνος είχε τις αμφιβολίες του αλλά εγώ από την αρχή είχα πει στη φίλη μου “ταιριάζω πάρα πολύ με αυτόν τον άνθρωπο, νιώθω ότι έχω βρει το άλλο μου μισό”. Δεν υπήρχε άγχος, δεν υπήρχε κανένα παιχνίδι στη σχέση, ήταν πολύ καλή η χημεία μεταξύ μας.

Του ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη με ένα τηλεφώνημα. Εγώ το έμαθα όταν ήμουν στο γραφείο. Το θέλαμε και κάναμε προσπάθειες, δηλαδή μετρούσαμε τις μέρες, ρωτούσαμε και φίλους που έχουν κάνει παιδάκια να μας πούνε μερικά tips. Όταν συνειδητοποίησα ότι είμαι έγκυος ξετρελάθηκα! Ήταν ότι πιο πολύ ήθελα. Ένιωσα μεγάλη ευτυχία! Έχω πάρει 4 κιλά και πηγαίνω προς τα 5. Νιώθω ότι το σώμα μου έχει αλλάξει πολύ. Το φύλο θα το ξέρουμε σε 3 εβδομάδες. Τώρα διανύω τον πέμπτο μήνα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Όλγα Φαρμάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM