Κατερίνα Λιόλιου: Ποιο είναι το «καυτό» νέο κορίτσι του Πέτρου Κωστόπουλου;

Η Κατερίνα Λιόλιου είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ημερών λόγω της φημολογούμενης σχέσης της με τον Πέτρο Κωστόπουλο και το κοινό τους ταξίδι στο Ντουμπάι. Ωστόσο, η 26χρονη τραγουδίστρια έχει βρεθεί και στο παρελθόν στο επίκεντρο των συζητήσεων, καθώς διαθέτει και μια σπάνια φωνή - χάρισμα αλλά και ένα υπέροχο κορμί!

Την Κατερίνα Λιόλιου τη γνωρίσαμε πρώτη φορά το 2014 μέσα από το μουσικό σόου του ANT1 «The Voice», όπου κέντρισε το ενδιαφέρον κοινού και κριτών. Το 19χρονο τότε κορίτσι κατάφερε με τη φωνή και την ενέργειά της πάνω στη σκηνή αλλά και τη βοήθεια της Δέσποινας Βανδή, που ήταν η coach της, να φτάσει μέχρι και τον ημιτελικό.

https://www.youtube.com/watch?v=nzkvw2IqdeI

Το δροσερό κορίτσι κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει αποφοιτήσει από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, παίρνοντας το πτυχίο της Φιλοσοφικής το 2018.

Επαγγελματική πορεία

Το πρώτο single της Κατερίνας Λιόλιου κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2014, με τίτλο «Ήταν λίγο», ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν κι άλλα πολλά, όπως το «Μεγάλα λόγια», που έγινε ραδιοφωνική επιτυχία, αλλά και το «Δε με νοιάζει», που αποτελεί την πιο πρόσφατη επιτυχία της.

Κάθε σεζόν η καλλονή τραγουδίστρια εργαζόταν στις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας, στο πλευρό καταξιωμένων Ελλήνων καλλιτεχνών, βάζοντας «φωτιά» στη σκηνή με τις εμφανίσεις της.

Τηλεοπτικές εμφανίσεις

Η νεαρή τραγουδίστρια έχει βρεθεί πολλές φορές στα τηλεοπτικά πλατό, με πιο πρόσφατη εμφάνισή της αυτή στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show», όπου είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Δυσκολεύομαι να κάνω σχέση. Μπορεί να είμαι εγώ λίγο παράξενη. Αυτό που ψάχνω είναι η συντροφικότητα, αλλά είναι δύσκολο. Ανθρώπινη επικοινωνία, κατανόηση αναζητώ».

Κατερίνα Λιόλιου

Έχει βρεθεί στο πλατό της εκπομπής «My Style Rocks», προκειμένου να ερμηνεύσει το επιτυχημένο κομμάτι της «Μεγάλα λόγια», ενώ έχει δώσει συνέντευξη στο «Loca Report» στο Mad αλλά και στην εκπομπή «Όλα λάθος», που παρουσίαζε ο νυν σύντροφός της Πέτρος Κωστόπουλος.

Κατερίνα Λιόλιου

Μία από τις εκπομπές όμως στην οποία έχει υπάρξει θαμώνας είναι το «Στην υγειά μας βρε παιδιά», όπου μέσα στο 2019 εμφανίστηκε τέσσερις φορές. Τον Νοέμβριο της περασμένης χρονιάς βρέθηκε και πάλι στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, όπου κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα όλων με το αισθησιακό τσιφτετέλι που χόρεψε.