Ανθή Σαλαγκούδη: Ποιος παρουσιαστής την έπεισε να μπει στο Survivor

Η αμήχανη συζήτηση του Λιάγκα με τη Σκορδά για την Σαλαγκούδη - Τι ανέφερε ο παρουσιαστής για το δημοσίευμα που τους ήθελε ζευγάρι

Η παίκτρια του Survivor Ανθή Σαλαγκούδη φαίνεται πως είναι το πρόσωπο των ημερών, αφού θεωρείται η πιο δημοφιλής από την ομάδα των Κόκκινων. Με την παίκτρια όμως ασχολήθηκαν και στο Πρωινό του Mega, σήμερα Δευτέρα, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας. Μάλιστα, ο πρώην σύζυγος της παρουσιάστριας, Γιώργος Λιάγκας, αναφέρθηκε σε ένα παλαιότερα δημοσίευμα του Άρη Καβατζίκη που ήθελε τον ίδιο και την Ανθή...ζευγάρι.

Η κουβέντα εξελίχθηκε λίγο περίεργα με γέλια και αλλεπάλληλες σπόντες από τους παρουσιαστές στο πλατό της εκπομπής. O διάλογος ήταν ο εξής:

Φ. Σκορδά: Εσύ την ξέρεις την Ανθή;

Γ. Λιάγκας: Ένας φιλαράκος σας εδώ που λείπει, ο Άρης Καβατζίκης, πριν από έναν χρόνο είχε βγάλει ένα εξώφυλλο και είχε πει ότι είναι σχέση μου η Ανθή Σαλαγκούδη.

Φ. Σκορδά: Καλά δεν χρειάζεται τώρα να ξεκινήσεις να μας αναλύσεις… Πρώτα απ’ όλα είναι και δικός σου φίλος και εξαιρετικός δημοσιογράφος.

Δημ. Ουγγαρέζος: Τόσα χρόνια που ήταν χώρια μας…

Γ. Λιάγκας: Καλά..

Φ. Σκορδά: Τι καλά; Θα κάνεις τώρα σαν τον Κωστόπουλο;

Γ. Λιάγκας: Να πω αυτό που θέλω να πω.

Δ. Ουγγαρέζος: Να, αυτά δεν ήθελα

Φ. Σκορδά: Όχι. Αυτό δεν ήταν μέσα στη σκαλέτα.

Γ. Λιάγκας: Η Ανθή είναι φίλη μου. Δεν είχα ποτέ… Εγώ την έπεισα να πάει στο Survivor.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής ανέφερε ένα παρασκήνιο για την Ανθή Σαλαγκούδη που έχει να κάνει με την ΕΡΤ και για το λόγο που την «έκοψαν», τονίζοντας πως δεν είναι βύσμα, όπως λένε πολλοί και πως τα τελευταία χρόνια ψάχνει για δουλειά στην τηλεόραση. Με όσα είπε ο Λιάγκας συμφώνησε και ο Βαγγέλης Περρής.

Απειλές δέχεται η οικογένειά της

Ωστόσο σημειώνεται πως σύμφωνα με την εκπομπή του OPEN, ’’Ευτυχείτε’’, ο γαμπρός της Ανθής Σαλαγκούδη, Κώστας Ευθυμίου, έκανε μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και ανέφερε πως η οικογένεια της δέχεται απειλές και bullying από άγνωστα προφίλ των social media.

Συγκεκριμένα έγραψε: ’’Το survivor είναι ένα τηλεπαιχνίδι. Το να μη συμπαθούν κάποιοι την Ανθή είναι απόλυτα αποδεκτό. Το να φτάνουν όμως ορισμένοι με ανώνυμα accounts να στέλνουν στην οικογένειά της απειλητικά μηνύματα είναι πέρα από κάθε λογική’’.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=dX6VeYgXrfM&ab_channel=ZappitshowZappitshow

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM