Survivor: Θυμάσαι πώς ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου πριν από 12 χρόνια;

Πως ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου πριν 12 χρόνια - Η συμμετοχή της στο X-Factor

Φέτος βλέπουμε τη γνωστή τραγουδίστρια, Ελευθερία Ελευθερίου να αγωνίζεται στις πίστες του Survivor, θυμάστε όμως πώς ήταν 12 χρόνια πριν, όταν και είχε πάρει μέρος στο δεύτερο κύκλο του ελληνικού τηλεοπτικού μουσικού διαγωνισμού Χ-Factor;

Το συγκεκριμένο talent show στάθηκε η αφορμή για να συστηθεί στο ευρύ κοινό, αλλά και να κάνει τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι.

Η όμορφη τραγουδίστρια κατάφερε να φτάσει μέχρι το πέμπτο live, ενώ αμέσως μετά την αποχώρησή της, δέχτηκε πρόταση από τον τραγουδιστή και παρουσιαστή του διαγωνισμού Σάκη Ρουβά για συνεργασία.

Στην πρώτη της οντισιόν, η Ελευθερία Ελευθερίου είχε πάρει τέσσερα «ναι» από τους κριτές, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με την ερμηνεία της.

Μάλιστα, δεν ήταν τότε η πρώτη φορά που εμφανίστηκε μπροστά τους, αφού την προηγούμενη χρονιά είχε πάλι πάει στο X-Factor και ενώ είχε περάσει με τρία «ναι», δεν πήγε στην επόμενη φάση, επιλέγοντας να συνεχίσει τις σπουδές της στη μουσική.

Η εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου στο X-Factor το 2009:

Το μίνι βιογραφικό της

Η Ελευθερία γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1989 στο Παραλίμνι της Κύπρου και μεγάλωσε στο Φρέναρος της Επαρχίας Αμμοχώστου.

Σε ηλικία 9 ετών, ξεκίνησε μαθήματα θεωρίας μουσικής και πιάνου. Σε ηλικία 15 ετών, παρακολούθησε για ένα χρόνο μαθήματα φωνητικής. Έπειτα από κάποιες εμφανίσεις σε μουσικά συγκροτήματα, αλλά και ως σολίστας στην λαϊκή ορχήστρα του ΡΙΚ, ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο του τραγουδιού από την ηλικία των 18 ετών.

Κατά την διάρκεια των σπουδών της στο Πανεπιστήμιο του Σάρεϊ της νότιας Αγγλίας στη Μουσική και στη Μουσική Εκτέλεση (Music and Performance), εργάστηκε για ένα χρόνο σε ελληνικό μαγαζί ως τραγουδίστρια.

Πηγή: womensnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM