Βάσια Τριφύλλη: «Δεν μπορεί να απλώνει χέρι όπου θέλει ο καθένας»

Η ηθοποιός Βάσια Τριφύλλη με έκπληξη έμαθε πως ένα από τα θύματα που προχώρησαν σε καταγγελία και μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση είναι και η ηθοποιός Φιλίτσα Καλογεράκου

Η Βάσια Τριφύλλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, όπου με έκπληξη ενημερώθηκε πως ανάμεσα στα θύματα ήταν και η Φιλίτσα Καλογεράκου – την οποία γνωρίζει προσωπικά – και η οποία κατέθεσε μήνυση, καταγγέλλοντας γνωστό σεναριογράφο με συνδικαλιστική και πολιτική δράση για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της.

Όσα είπε ο δικηγόρος της Φ. Καλογεράκου

Ο δικηγόρος της Φιλίτσας Καλογεράκου, Στέλιος Σούρλας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση και την κατάθεση της μήνυσης της πελάτισσα του, καθώς και για την παραπομπή του συγκεκριμένου σεναριογράφου στο πειθαρχικό συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (Σ.Ε.Η.).

«Η Φιλίτσα είναι και τσαούσα και απορώ που δεν τον μπούφλισε»

Και εκείνη την ώρα, τον λόγο πήρε η Βάσια Τριφύλλη, η οποία εμφανώς εκνευρισμένη ξέσπασε μπροστά στις κάμερες, εκφράζοντας πράγματα που όλοι θα θέλαμε να πούμε διαβάζοντας τα έκτροπα που καταγγέλλονται.

«Πρέπει να προσέχουμε που απλώνεται το χέρι μας»

Και, μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά: «Η ηθική της κυρίας Καλογεράκου είναι ένα άλλο θέμα από το αν έχει δικαίωμα ο κάθε μ@λ@κ@ς να απλώνει χέρι όπου θέλει. Άνδρας και γυναίκα. Πρέπει να προσέχουμε που απλώνεται το χέρι μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM