Τόνυ Δημητρίου: Γνώριζα για την Παπαχαραλάμπους, αλλά δεν ήξερα λεπτομέρειες

Όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή για τις αποκαλύψεις που προέρχονται από τον χώρο της υποκριτικής

Ο ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δανάη Μπάρκα για τις καταγγελίες που έρχονται συνεχώς στο προσκήνιο από τον χώρο της υποκριτικής. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μάλιστα και στην Άννα Μαρία Παπαχαράλαμπους.

«Το γνώριζα με το ήξερα έχει τεράστια απόσταση» δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός μιλώντας για το ελληνικό #metoo και συνέχισε λέγοντας πως «το θέατρο είναι μια δουλειά με πάθος, αλλά όταν φτάνουμε σε επιθέσεις, είναι κάτι άλλο. Επίσης, είναι διαφορετικό κάποιου να του αρέσουν τα κορίτσια και άλλος να τα κλειδώνει στα καμαρίνια. Πώς να θίξω κάτι που δεν έχει πει το θύμα; Χαίρομαι πολύ που άνοιξαν τα στόματα».

Για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους τόνισε: «Ήξερα για μια περίπτωση που μου είχε πει το ίδιο το άτομο ότι πιέζεται, πριν από 15 χρόνια. Δεν ήξερα λεπτομέρειες, γιατί θα είχα πει να πάει στην Αστυνομία. Μου είχε πει η Παπαχαραλάμπους ότι είχε παρενοχληθεί, αλλά δεν ήξερα το μέγεθος».

Τέλος, ερωτηθείς ο ίδιος για το αν έχει έρθει σε δύσκολη θέση, δήλωσε: «Με έχουν φλερτάρει. Με έχουν προσεγγίσει ευγενικά σε δύο περιπτώσεις άνδρες σκηνοθέτες. Ήταν κολακευτικό. Εγώ ήμουν πάντα ωμός. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι με όσα έχουν ακουστεί. Είμαστε σε αμηχανία, δεν το χωράει ο νους μας ότι έχει συμβεί αυτό. Δεν θα λείψουν από το θέατρο όσοι έχουν καταγγελθεί. Το θέατρο μπορεί χωρίς κανέναν μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM