Μάνδρου - Γλυκά Νερά: Οργή στο Twitter με τις δηλώσεις της για τον... «φερόμενο δράστη»

Για άλλη μια φορά η Ιωάννα Μάνδρου θέλησε να προκαλέσει με την τοποθέτησή της...

Μετά τις δηλώσεις της για τις... γυναίκες από το Πέραμα, αυτή τη φορά η δημοσιογράφος σχολίασε το θέμα των τελευταίων ημερών και την ομολογία του 32χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. 

Συγκεκριμένα, αναφερόμενη στον καθ' ομολογίαν δράστη η δημοσιογράφος δήλωσε: «Για να είμαστε ειλικρινείς ο φερόμενος ως δράστης μόλις είδε το πτώμα έκανε αυτό που έχουν κάνει πάρα πολλοί στην ίδια θέση. Σκέφτηκε να το εξαφανίσει. Θυμόμαστε την περίπτωση του Φραντζή. […] Αυτός το μπόρεσε αυτό: δηλαδή να πάρει και να τεμαχίσει.

Αυτός ο τύπος εδώ, ο φερόμενος ως δράστης, η συγκρότηση της προσωπικότητάς του δεν του επέτρεπε κάτι τέτοιο. Δεν είναι για αίματα, είναι πιο αποστειρωμένος. Οδηγήθηκε στην λύση της σκηνοθεσίας της ληστείας».

Παρακολουθήστε παρακάτω το απόσπασμα

Η κ. Μάνδρου, μιλώντας για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, αποκάλεσε δύο φορές τον 32χρονο, «φερόμενο δράστη», που δεν «είναι για αίματα».

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την οργή των χρηστών του Twitter, οι οποίοι μεταξύ άλλων ανέφεραν πως «Τα αγγλικά ΜΜΕ τον προσφωνούν ως ''ΤΕΡΑΣ'' (monster), τα Ελληνικά ως ''φερόμενο δράστη'' με ''συγκροτημένη προσωπικότητα''».

Κυρία Μάνδρου, σας παρακολουθούν και οι γονείς της Καρολάιν...

Αναρτήσεις στο Twitter
Ανάρτηση στο twitter
Ανάρτηση στο twitter
Αναρτήσεις στο Twitter
Αναρτήσεις στο Twitter
Πηγή: Twitter
Ανάρτηση στο twitter
Ανάρτηση στο twitter
Πηγή: Twitter
Αναρτήσεις στο Twitter
Πηγή: Twitter

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα