Δήμητρα Κατσαφάδου: «Η ψυχολογία της ύλης είναι το πως εμπλέκονται όλα τα υλικά»

Η Δήμητρα Κατσαφάδου βρέθηκε καλεσμένη στη εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», όπου και μίλησε για τη δουλειά της αλλά σχολίασε και την ατάκα που την έχει κάνει viral

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (11/2) η Δήμητρα Κατσαφάδου.

H επιτυχημένη χημικός, ιδρύτρια γνωστής εταιρείας καλλυντικών και βραβευμένη επιχειρηματίας μίλησε για το πως φτιάχνει τις κρέμες περιποίησης στην κατσαρόλα του σπιτιού της. για το μπούλινγκ που δέχθηκε σε μικρή ηλικία εξαιτίας του επιθέτου του πατέρα της, αλλά και το επίτευγμα της να μας αποδείξει το πως  «η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης».

«Από τότε είμαι πληγωμένη»

Αρχικά, η επιχειρηματίας Δήμητρα Κατσαφάδου είπε: «Είμαι ένα άτομο που έχει φάει bullying από πολύ μικρό παιδί. Θυμάσαι που σου είχα πει το όνομα μου είναι Κατσαφάδου. Με πείραζαν για το επίθετο του πατέρα μου, που είναι Μαλακοδήμου. Με έλεγαν κάπως… κατάλαβες. Από τότε είμαι πληγωμένη». Και συνέχισε να λέει αστειευόμενη στον παρουσιαστή: «Το Αρναούτογλου δεν είναι σαν το Μαλακοδήμου. Πλέον έχει παρέλθει».

 

Τι αποκάλυψε για την viral ατάκα που έχει συνδεθεί με το όνομα της

«Η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης. Η ψυχολογία της ύλης είναι το πως εμπλέκονται, κάνουν έρωτα όλα τα υλικά. Η χημεία – η κορώνα των επιστημών – είναι η ψυχολογία της ύλης. Μπορείς να τα φτιάξεις! Τα φυτά δεν έχουν ψυχολογία; Αυτή η χημεία είναι η ψυχολογία της ύλης, με τρολάρουν συνέχεια με αυτό! Οι δικοί μου με μαλώνουν γιατί είναι "Μανιάτες". Μου λένε "Δημητρούλα πάλι έγινες viral". Είναι η ζωή μου αυτή η φράση!».

«Είναι ολόκληρη επιστήμη από πίσω»

Και αμέσως μετά συμπλήρωσε: «Δεν μπορούν να μου λένε τι είναι η ψυχολογία της ύλης, ρε Γρηγόρη! Είναι ολόκληρη επιστήμη από πίσω, είναι κβαντομηχανική, έχω τελειώσει ολόκληρο Χημικό, ήμουν φυτό. Σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να είμαι μια στείρα χημικός, έπρεπε να κάνω κάτι με την επιστήμη που σπούδασα.

«Η πίεση που υπέστην με έφτασε στην άκρη του γκρεμού»

Και συνέχισε λέγοντας: «Οι γονείς μου είναι γιατροί και μου έλεγαν "κρίμα για το Χημικό". Ήμουν μαθήτρια του 19.5 και στις εξετάσεις έγραψα 18.5, δεν πέρασα Ιατρική αλλά στο Χημικό. Η πίεση που υπέστην με έφτασε στην άκρη του γκρεμού».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM