Η Ανθή Βούλγαρη γνώρισε τον «Ρε Ματζόρε» Κωνσταντίνο

Η Ανθή Βούλγαρη βρέθηκε στην πολυθρόνα του «The 2night Show» και μίλησε για τα πάντα με τον παρουσιαστή, Γρηγόρη Αρναούτογλου – Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η συνάντηση της με τον «Ρε Ματζόρε» Κωνσταντίνο

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» φιλοξενήθηκε η δημοσιογράφος από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», Ανθή Βούλγαρη, η οποία μίλησε για τα παραπάνω κιλά που είχε σε νεαρή ηλικία, την περιπέτεια της υγείας της, αλλά και για τον γάμο της.

«Έχω βιώσει bullying»

Αρχικά, η Ανθή Βούλγαρη είπε: «Είχα πολλά κιλά παραπάνω. Στην έκτη δημοτικού ήμουν 55 κιλά, όσα είμαι και τώρα. Έχω βιώσει bullying. Ήμουν πάντα το χοντρό κοριτσάκι του σχολείου και τα όμορφα κορίτσια δεν έκαναν παρέα μαζί μου».

Ενώ, μιλώντας για τη στιγμή που έγινε viral λόγω του «Ρε Ματζόρε» ανέφερε πως ούτε κι εκείνη το περίμενε, με τον Γρηγόρη να της αποκαλύπτει πως το πραγματικό όνομα του Κωνσταντίνου Κουτσαβάκη είναι το Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου.

«Ο Πέτρος μας πάντρεψε»

Μιλώντας για τον αγαπημένο της σύζυγο η γνωστή δημοσιογράφος είπε: «Τον γνώρισα σε τηλεοπτικό πλατό. Είχαν έρθει για ένα γύρισμα με τον Πέτρο Ιακωβίδη και έπαιζε ντραμς. Ο Πέτρος μας πάντρεψε».

«Θα μπορούσε να είχε "λακίσει"»

Ενώ, δεν δίστασε να κάνει λόγο και για την περιπέτεια υγείας της, όπου σημείωσε: «Είμαι καλά με την υγεία μου. Ο άνδρας μου στάθηκε βράχος δίπλα μου. Δεν ήμασταν καν παντρεμένοι, θα μπορούσε να είχε "λακίσει"».

Ωστόσο, να σημειωθεί πως στο πλατό βρέθηκε ο «Ρε Ματζόρε» Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου προκειμένου να της κάνει έκπληξη, όπου της έδωσε λευκά μπαλόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM