Μαρία Κανελλοπούλου: «Θα ήταν πολύ καλύτερα αν όλοι είχαμε μιλήσει πολύ νωρίτερα»

Η Μαρία Κανελλοπούλου μίλησε για τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών στον καλλιτεχνικό χώρο, το ρόλο της ως «Τασία» στο επιτυχημένο σήριαλ του ANT1, «Το Καφέ της Χαράς», αλλά και για την απώλεια της καλή της φίλης, Νατάσας Μανίσαλη

Η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Κανελλοπούλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show», όπου, μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε και για τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών στον χώρο του θεάματος.

Επιπλέον, η Μαρία Κανελλοπούλου δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον ρόλο της «Τασίας» στο δημοφιλές σήριαλ «Το Καφέ της Χαράς», αλλά και στην ηθοποιό –και πολύ καλή της φίλη– Νατάσα Μανίσαλη, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από πέντε χρόνια.

Αρχικά, η ηθοποιός είπε: «Τον περασμένο Σεπτέμβρη έπεσα από τη σκάλα στο εξοχικό μας και έπαθα ένα σοβαρό διάστρεμμα και έμεινα πολύ καιρό στο σπίτι. Και είχα ένα άγχος με αυτά τα σκαλιά».

«Ήταν πολύ μεγάλη απώλεια η Νατάσα»

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στην Νατάσα Μανίσαλη είπε, εμφανώς συγκινημένη: «Ήταν πολύ μεγάλη απώλεια η Νατάσα. Ήταν η επιτομή της ζωντάνιας και της ζωής και νόμιζα ότι ποτέ δεν θα την αγγίξει τίποτα».

Και συμπλήρωσε: «Ήμασταν πολλά χρόνια φίλες και πριν από το "Εμείς κι εμείς"».

Ενώ, αμέσως μετά είπε: «Η Νατάσα δεν πήρε στη ζωή αυτά που της αναλογούσαν γιατί ήταν ένα δύσκολο παιδί. Έτσι λεγόταν τότε».

«Είναι πράγματα που συμβαίνουν σε όλη την κοινωνία»

Αναφορικά με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τελευταία στον χώρο του θεάτρου η γνωστή ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Έχω πάρα πολλά να πω αλλά θέλω να κατακάτσει ο κουρνιαχτός. Δεν είναι πράγματα που συμβαίνουν στο θέατρο. Είναι πράγματα που συμβαίνουν σε όλη την κοινωνία».

Και αμέσως μετά συμπλήρωσε: «Το ότι η δουλειά μας ήταν πάντα στο φως, αυτό το κάνει τρομερό. Αλλά η σεξουαλική παρενόχληση, η βία, η σωματική, η λεκτική διαπερνά όλες τις τάξεις, τα στρώματα και τα επαγγέλματα».

«Δεν είναι το ίδιο η λεκτική βία με τον βιασμό»

Και συνέχισε λέγοντας: «Με ένα τρόπο τσουβαλιάσματος, μοιάζουν να είναι όλα ένα. Δεν είναι το ίδιο η λεκτική βία με τον βιασμό. Είμαι εναντίον σε όλα, αλλά να μην χάνουμε το μέτρα και να μην τσουβαλιάζουμε όλους τους ανθρώπους στον ίδιο ντορβά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «The 2night Show»: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM