Όταν ο Παντελής Παντελίδης μιλούσε για τον αδελφό του Κωνσταντίνο

Ο αδελφός του σπουδαίου Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show»

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, αδελφός του σπουδαίου Έλληνα τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, που «έφυγε» νωρίς, παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2night show». Ο νεαρός επίδοξος τραγουδιστής μίλησε για το δικό του ξεκίνημα στον χώρο της μουσικής αλλά και για τον αδικοχαμένο αδελφό του, που κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει.

Μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης προβλήθηκε και ένα ηχητικό απόσπασμα από ραδιοφωνική εκπομπή, με τον Παντελή Παντελίδη να μιλά με πολύ ενθαρρυντικά λόγια για τον αδελφό του. Στο σχετικό απόσπασμα ακούμε τον Παντελή Παντελίδη να λέει: «Έχω έναν μικρό αδελφό 5 χρονών που παίζουμε συνέχεια μαζί. Έχει πολλή πλάκα. Έρχεται στο μαγαζί και με ακούει να τραγουδώ από 4 χρονών. Έρχεται και σε μαγαζιά και σε live. Μοιάζουμε, αν κι είναι μικρός ακόμα. Του αρέσει η μουσική, έχει γραφτεί σε ωδείο, παίζει κιθάρα. Η φωνή του θα δείξει στην πορεία, πάντως τη μουσικότητα την έχει. Γιατί όχι, κάποια στιγμή να τραγουδήσουμε μαζί».

Στο άκουσμα αυτού του αποσπάσματος ο 19χρονος Κωνσταντίνος Παντελίδης συγκινήθηκε και αμέσως μετά εξομολογήθηκε πως έμαθε μόλις πριν από έναν μήνα για την ύπαρξη του αποσπάσματος αυτού.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «The 2night show»:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM