Πένυ Αγοραστού: «Υπήρχε αδελφός, αλλά τον έχασα πριν από 16 χρόνια»

Η Πένυ Αγοραστού από την τηλεοπτική σειρά «Έλα στη θέση μου» μίλησε για όλους και για όλα – Αναφέρθηκε στη ζωή της πριν και κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ενώ αποκάλυψε και τον χαμό του αδελφού της, που τη σημάδεψε

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show», ήταν καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης (1/4) η ηθοποιός Πένυ Αγοραστού, η οποία παραχώρησε μια συγκινητική και ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η πλάκα του Αρναούτογλου

Αρχικά, η ηθοποιός δήλωσε πως είναι ελεύθερη αυτή την περίοδο, επισημαίνοντας πως πιστεύει πολύ στις ενέργειες των ανθρώπων και, φυσικά, στον αληθινό έρωτα. Ο παρουσιαστής μάλιστα, στην αρχή της εκπομπής την υποδέχτηκε με χιούμορ και έναν ψεύτικο κούκλο, επειδή εκείνη κάνει παράπονα πως δεν βρίσκει σύντροφο.

«Με τους πρώην συντρόφους μου δεν υπήρχε χημεία»

Μάλιστα, η ηθοποιός δήλωσε: «Με τους πρώην συντρόφους μου δεν υπήρχε χημεία. Πιστεύω πάρα πολύ στη χημεία των ανθρώπων και στον έρωτα και στην αγάπη και στον σεβασμό. Έχουμε καταντήσει να φοβόμαστε να μιλήσουμε ο ένας στον άλλον. Πολλά κορίτσια της ηλικίας μου δυσκολεύονται να βρουν σύντροφο».

Η Πένυ πριν γίνει ηθοποιός

Στη συνέχεια, η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία, η οποία πέρασε από διάφορα στάδια. Ειδικότερα, πέρα από την πορεία της στον κλάδο της υποκριτικής, έχει εργαστεί και ως δημοσιογράφος στο παρελθόν, ενώ έχει δουλέψει και ως αεροσυνοδός.

«Για έναν χρόνο εργάστηκα ως αεροσυνοδός»

Η Πένυ Αγοραστού μίλησε και για την περίοδο που ταξίδευε στους αιθέρες, ενώ αποκάλυψε και την πιο τρομακτική εμπειρία που έζησε σε μια πτήση για Λονδίνο.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Δύσκολη δουλειά. Υπάρχουν πολύ περίεργοι επιβάτες και εσύ πρέπει να είσαι στρατιώτης και πολύ διπλωματική. Θυμάμαι το ταξίδι που φοβήθηκα. Ήταν από Αθήνα για Λονδίνο και είχε πολλές αναταράξεις. Εκεί που σερβίραμε κάνει ένα μπαπ και φεύγουν όλα, πετάγονται όλα στους επιβάτες, αρχίζουν να ουρλιάζουν. Μια κοπέλα έπαθε κρίση πανικού, έπεσα κάτω, προσπαθούσα να είμαι από πίσω της να την κρατήσω, να κλαίει, αλλά εντάξει».

Το νέο της εγχείρημα

Φυσικά, δεν παρέλειψε να μιλήσει για το νέο της επιχειρηματικό εγχείρημα, το οποίο σχετίζεται με αρωματικά κεριά δικής της έμπνευσης και μπήκε σε εφαρμογή το διάστημα της πρώτης καραντίνας.

Πένυ και Γρηγόρης

«Έχω πάρει πάρα πολλά μαθήματα από αυτό το συμβάν»

Η νεαρή ηθοποιός μέσα από την εκπομπή αποκάλυψε πως εδώ και 16 χρόνια έχει χάσει τον αδελφό της, σημειώνοντας πως τη στηρίζει πολύ η οικογένειά της.

Πιο συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση του παρουσιαστή είπε: «Υπήρχε αδελφός, αλλά τον έχασα πριν από 16 χρόνια. Έχω μείνει μόνη μου, έχω τους γονείς μου να με στηρίζουν και είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια. Ακόμα το αντιμετωπίζω. Είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται. Δεν νιώθω και πολύ ευχάριστα να το συζητάω. Έχω πάρει πάρα πολλά μαθήματα από αυτό το συμβάν».

Επιπλέον, η ηθοποιός επισήμανε πως δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος για μια μητέρα και συμπλήρωσε πως άλλαξαν όλα μετά τον θάνατο του αδελφού της και για ένα πολύ μεγάλο διάστημα έγινε εκείνη ο γονιός των γονιών της.

Η Πένυ Αγοραστού έστειλε και το δικό της αισιόδοξο μήνυμα, τονίζοντας πως πλέον εκτιμά την κάθε στιγμή και, μάλιστα, αποσαφήνισε πως δεν επιτρέπει σε κανέναν να πάει κόντρα στην ευτυχία της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM