Πάρις Θωμόπουλος: «Μου φαίνεται τραβηγμένο να διώχνουν τα παιδιά τους λόγω της σεξουαλικότητας»

Ο Πάρις Θωμόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show», και μίλησε για όλους και για όλα

Ο ηθοποιός Πάρις Θωμόπουλος, τον οποίο αυτό το διάστημα απολαμβάνουμε στη σειρά της ΕΡΤ, «Η τούρτα της μαμάς», του Δημήτρη Αποστόλου και του Αλέξανδρου Ρήγα, βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show», όπου και μίλησε για την καλλιτεχνική του πορεία αλλά και την προσωπική του ζωή.

«Υπάρχουν ακόμα πολλά ταμπού στις οικογένειες»

Αρχικά, με αφορμή το ντεμπούτο του ως πρωταγωνιστής στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ, όπου υποδύεται έναν ομοφυλόφιλο στρατιωτικό, είπε: «Όταν οι συνθήκες δεν επιτρέπουν να είσαι ο εαυτός σου, δεν μπορείς να είσαι ελεύθερος και να δημιουργήσεις. Δε νομίζω ότι περνάμε στο επίπεδο να δεχτεί η ελληνική κοινωνία τελείως τους ομοφυλόφιλους, υπάρχουν ακόμα πολλά ταμπού στις οικογένειες».

«Ευελπιστώ να καλυτερεύσουν τα πράγματα»

Και συμπλήρωσε: «Ευελπιστώ να καλυτερεύσουν τα πράγματα. Σε κάποιες οικογένειες θα μπορούσαν να το δεχτούν, αλλά δυστυχώς η πλειονότητα δεν είναι έτσι. Μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο να διώχνουν τα παιδιά τους λόγω της σεξουαλικότητας».

«Λίγοι στρατιωτικοί θα μπορούσαν να πουν ότι είναι ομοφυλόφιλοι»

Και εξήγησε: «Λίγοι στρατιωτικοί θα μπορούσαν να πουν ότι είναι ομοφυλόφιλοι. Έχω δει κάποια βίντεο, αλλά είναι κυρίως ξένοι, που έχουν κάνει coming out κι έχουν δηλώσει τη σεξουαλική τους ταυτότητα. Στην Ελλάδα είναι δύσκολο και δεν έχω ακούσει κάτι».

«Η σεξουαλική προτίμηση αλλάζει»

«Το λάθος που έχουμε στη χώρα και στην εποχή που ζούμε είναι ότι αυτοί που θεωρούν τους ομοφυλόφιλος κάτι κακό έχουν στο μυαλό τους ότι είναι θηλυπρεπείς. Κάποιοι είναι πιο άνδρες από τους στρέιτ. Η σεξουαλική προτίμηση αλλάζει» πρόσθεσε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Για τους διάσημους γονείς του

Επιπλέον, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη μητέρα του, τη γνωστή κιθαρίστρια Στέλλα Κυπραίου, αλλά και στον πατέρα του, τον γνωστό τραγουδιστή Γιάννη Θωμόπουλο, προχωρώντας παράλληλα και σε μια αποκάλυψη που πολλοί δεν γνώριζαν.

Παράλληλα, ο Πάρις Θωμόπουλος μίλησε και για τις σπουδές του στη μουσική και το κλαρινέτο αλλά και για τις συνεργασίες του με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του μουσικού πενταγράμμου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM