Δεν υπάρχει τέλος, μόνο αρχή για το news2u.gr

Νέα Δημοσιογραφία

Το News2u.gr δεν χρειάστηκε 2.000 χρόνια για να περάσει από τη νέα εποχή στην άλλη! Αρκούσαν 17 μήνες. Ξεκινήσαμε στις 11 Νοεμβρίου του 2019. Και σήμερα, 8 Απριλίου του 2021, περνάμε στη νέα εποχή. Έτοιμοι να κυριαρχήσουμε, έτοιμοι να θέσουμε νέους όρους στο λειτούργημα. 

  • Ζυμώσεις, σκέψεις, συσκέψεις.
  • Ρεπορτάζ, έρευνα, συνεντεύξεις, αφιέρωμα.
  • Ψάξαμε, διασταυρώσαμε, ποστάραμε.

Μέσω αυτών των διαδικασιών διαπιστώσαμε τα λάθη και τις ελλείψεις, τα διορθώσαμε και νάμαστε!

Σε σας υποκλινόμαστε, διότι το Νοέμβρη του 2019 μας διαβάζατε 800-900 άνθρωποι τη μέρα. Και τώρα προσεγγίζουμε 600.000 χρήστες το μήνα. Και η άνοδος διατηρείται κατακόρυφη.

Το νέο News2u.gr φέρνει μία φρεσκάδα. Σας βάζει στο παιχνίδι της ενημέρωσης. Σας επιτρέπει να κρίνετε εμάς, που κρίνουμε τους άλλους. Σας επιτρέπει να μας μηδενίζετε αν δεν σερβίρουμε την είδηση πολυπρισματικά και δεοντολογικά.

Κι όλα αυτά σε ένα περιβάλλον γρήγορο, μοντέρνο, φιλικό προς τον χρήστη, προς εσένα, που για να διαβάσεις μία είδηση στο διαδίκτυο πρέπει να έχεις υπομονή και γερά νεύρα, καθώς η σελίδα φορτώνει αργά και βασανιστικά και τα διαφημιστικά μηνύματα παρεμβάλλονται διαρκώς.

Βέβαια, για να σταθεί ένα μέσο ενημέρωσης και να πληρώσει τους εργαζόμενους, πρέπει να έχει διαφημίσεις. Εμείς, με πάθος ψάχνουμε τέτοιες συνεργασίες, υγιή μοντέλα υποστήριξης. Θέλουμε την υποστήριξη, διότι έτσι θα υποστηριχθεί το ρεπορτάζ. Σε μία εποχή αμφισβήτησης του Τύπου στην Ελλάδα, επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε ένα νέο δημοσιογραφικό ρεύμα. Μακριά από κιτρινισμό, δημοσιογραφία του μακελειού, στατική περιγραφή των γεγονότων, πενιχρή κάλυψη και αδιάφορο σχόλιο.

Περιμένουμε την αντίδρασή σας, τα σχόλιά σας, τις επισημάνσεις σας. Θέλουμε να σας εντάξουμε στο σύστημα πληροφόρησης της κοινωνίας. Θέλουμε να κοντράρετε τις γνώμες μας, να μας ερεθίζετε με τις δικές σας. Η διαδραστικότητα είναι κανόνας στην εποχή του διαδικτύου. Αμφισβητείστε μας, επικοινωνήστε μαζί μας και ενταχθείτε στην κοινότητά μας.

Το νέο News2u σας περιμένει! Καλή συμπόρευση!

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα