Μιχάλης Σαράντης: «Με στιγμάτισε η απώλεια του κολλητού μου»

Μιχάλης Σαράντης
© NDP

Ο γνωστός ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την απόφασή του να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική αλλά και για την απώλεια του κολλητού του που τον σημάδεψε.

Ο ίδιος ανέφερε πως θα ήθελε πολύ να κάνει οικογένεια κάποια στιγμή.

Η απώλεια του κολλητού του

«Αυτό που στιγμάτισε την εφηβεία μου και τη ζωή μου είναι η απώλεια του κολλητού μου. Αρρώστησε στα τέλη του δημοτικού και άντεξε έναν χρόνο, ο Ηλίας… Από πολύ νωρίς ήταν σαν να έκανα πράγματα και γι' αυτόν. Ωρίμασα νωρίτερα και ταρακουνήθηκα [...]  Πολύ αργότερα κατάλαβα ότι μου αρέσει να είμαι στο πλαίσιο ενός συνόλου, σε ομάδες, και όχι αμέσως πρωταγωνιστής. Καταλαβαίνω ότι το έκανα γιατί πάντα κάνω πράγματα και για έναν άλλον με τον δικό μου τρόπο. Ένιωθα τρομερές ενοχές. Πέρασε ένα διάστημα που δεν είδαμε τον Ηλία γιατί έκανε θεραπείες και όταν με είδε ξανά, είχα ψηλώσει, και νωρίτερα λέγαμε ότι ήμασταν πολύ κοντοί».

Η σχέση με τη Μαίρη Μηνά

Ο Μιχάλης Σαράντης βρίσκεται σε σχέση με τη Μαίρη Μηνά, που υποδύεται την Αγγελική στο ομώνυμο σίριαλ του Alpha, και μάλιστα έχει δηλώσει δημόσια πως είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της.

«Μένουμε μαζί με τη Μαίρη και την καμαρώνω! Στο θέατρο, εδώ και καιρό, και τώρα στην τηλεόραση. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Αυτό τα λέει όλα» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξή του.

 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα