Μάλφα, Ρώμας, Σκιαδαρέσης με καλή παρέα σε στέκι στην Κηφισιά

Μάλφα Ρώμας Σκιαδαρέσης Λεούση Καπάτος

Η Μπέσυ Μάλφα βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τον Χάρη Ρώμα στο εστιατόριο «Hyde», που βρίσκεται στην καρδιά της Κηφισιάς. Μαζί τους ήταν και οι κουμπάροι της ηθοποιού, ο ιδιοκτήτης της Orange Tv Advertising, Μάκης Καπάτος, και η Εύα Λεούση.

Η παρέα απόλαυσε το δείπνο της σε έναν από τους ομορφότερους χώρους εστίασης των βορείων προαστίων, καθώς βρήκαν λίγο ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Σημειώνεται πως τα γυρίσματα για το «Καφέ της Χαράς» ολοκληρώθηκαν, καθώς το τελευταίο επεισόδιο της σειράς μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1 αρχές Μαΐου.

Ρώμας Λεούση Καπάτος Σκιαδαρέσης Μάλφα Hyde

Έτσι, οι τρεις γνωστοί ηθοποιοί βρήκαν λίγο χρόνο να ξεσκάσουν. Μαζί τους βρέθηκε και ο καλός τους φίλος και διευθυντής θεατρικών παραγωγών, Χρήστος Ξηρογιάννης.

Η Μπέσυ Μάλφα φορούσε ένα βυσσινί κοστούμι, δημιουργία της Όλγας Καραβερβέρη, ενώ η Βαρβάρα Σολά είχε αναλάβει το hairstyling της.

Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους μερικά στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, είδαμε τον Χάρη Ρώμα να αστειεύεται με τον κουμπάρο της Μπέσυς Μάλφα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τι να μου κάνει εμένα ο Μάκης Καπάτος, να ήταν τουλάχιστον Μάκης Σκαφάτος, κάτι γινόταν».

Τέλος, η ηθοποιός μάς σύστησε την κουμπάρα της και personal trainer Εύα Λεούση, η οποία είναι υπεύθυνη για την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Μάλφα Λεούση
Μπέσσυ Μάλφα
Μάλφα Λεούση
Μπέσσυ Μάλφα

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα