Eurovision 2021 - Τσαγκρινού: Οι πρώτες δηλώσεις από το αεροδρόμιο

Έλενα Τσαγκρινού
© NDP

Μπορεί η Έλενα Τσαγκρινού να έλαβε τη 16η θέση στον διαγωνισμό της Eurovision 2021, ωστόσο δήλωσε πως θα ξαναπήγαινε στον μουσικό διαγωνισμό.

Η ίδια βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα και ανέφερε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν πως εκείνη και η ομάδα της περίμεναν μια καλύτερη θέση.

Παράλληλα, τόνισε πως ήταν μια μεγάλη εμπειρία, ενώ από τα μηνύματα του κόσμου πιστεύει ότι τα πήγε καλά. Μάλιστα, δήλωσε πως έβλεπε με «καλό μάτι» το γεγονός ότι άνοιγε την αυλαία της Eurovision 2021.

«Το θεωρούσα καλό ότι θα έβγαινα πρώτη στη σκηνή»

«Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία, ήταν μια τεράστια εμπειρία για μένα, φανταστική. Περιμέναμε μια καλύτερη θέση και ο κόσμος αυτό περίμενε, το είδα από τις αντιδράσεις και τα μηνύματα που έχω λάβει. Φυσικά και σκέφτομαι να ξαναπάω στη Eurovision. Για μένα δίκαια κέρδισε η Ιταλία» είπε αρχικά η Έλενα Τσαγκρινού.

Και συμπλήρωσε: «Δεν φοβάμαι μην ακούσω αρνητικά σχόλια με την επιστροφή μου, ο κόσμος είπε πως αξίζαμε κάτι καλύτερο και μια καλύτερη θέση. Το θεωρούσα καλό ότι θα έβγαινα πρώτη στη σκηνή. Δεν πειράζει, ήταν μια τέλεια εμπειρία».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα