Τάνια Μπρεάζου: «Στο "YFSF" ανακάλυψα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου»

Τάνια Μπρεάζου
© ANT1

Η Τάνια Μπρεάζου έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2night show», όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο «Your Face Sounds Familiar» (YFSF), ενώ αποκάλυψε αν θα ήθελε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Τάνια Μπρεάζου και Γρηγόρης
© ANT1

Θα πήγαινε στη Eurovision;

Αρχικά, αναφορικά με τη Eurovision, η Τάνια Μπρεάζου δήλωσε ότι της αρέσει ο θεσμός και παραδέχτηκε με ένα πλατύ χαμόγελο πως «ναι», θα ήθελε να πάει. Ο παρουσιαστής, με τη σειρά του, μετά από αυτή της τη δήλωση απηύθυνε έκκληση στην ΕΡΤ να τη στείλει του χρόνου στη Eurovision.

Για τα παιδικά της χρόνια

Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε όμως και για την παιδική της ηλικία. Είπε χαρακτηριστικά: «Τραγουδάω από 5 χρόνων. Αυτό ήταν το όνειρό μου. Δεν έχω φανταστεί να κάνω κάτι άλλο». «Ήμουν καλή μαθήτρια» είπε για την εποχή που ζούσε στη Ρόδο. Και συνέχισε λέγοντας: «Ζω μόνη μου στην Αθήνα από 17 χρόνων. Δόξα τω Θεώ, βρέθηκαν καλοί άνθρωποι στον δρόμο μου».

Για το bullying που είχε δεχτεί

«Δυστυχώς υπάρχει ακόμα το bullying. Είμαστε όλοι ίσοι, ίδιοι» είπε η Τάνια Μπρεάζου, στέλνοντας το δικό της μήνυμά της, αφού παραδέχτηκε ότι και εκείνη είχε δεχτεί bullying στο σχολείο επειδή ήταν «διαφορετική».

«Θέλω να εστιάσω στην καριέρα μου»

Στη συνέχεια, είπε: «Είμαι σε φάση πολύ δημιουργική και θέλω να εστιάσω στην καριέρα μου. Δεν σκέφτομαι τη δημιουργία οικογένειας, είμαι μικρούλα ακόμα. Δεν έχω κάποια σχέση».

«Στην τελευταία καραντίνα έμεινα με τη μαμά μου»

Αναφορικά με την περίοδο της καραντίνας, η Τάνια Μπρεάζου σημείωσε: «Στην τελευταία καραντίνα έμεινα με τη μαμά μου. Είμαστε σαν φίλες. Έχω να δω τον πατέρα μου πέντε χρόνια, ζει στη Ρουμανία, αλλά τον αγαπάω εξίσου».

Τάνια Μπρεάζου
© ANT1

Για τη συμμετοχή της στο «YFSF»

Υπενθυμίζεται πως η Τάνια Μπρεάζου έχει διαπρέψει και ξεχωρίσει για τις φωνητικές της ικανότητες κατά τη συμμετοχή της στο «YFSF», και μάλιστα προκρίθηκε και στον τελικό του σόου. Η ίδια είπε γι' αυτή της την εμπειρία: «Στο "YFSF" ανακάλυψα ότι μπορώ να είμαι λαϊκός τραγουδιστής. Ανακάλυψα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου. Η πιο δύσκολη μεταμφίεση ήταν η Τζένη Βάνου. Το φοβόμουν πάρα πολύ, πώς θα βγάλω τη φωνή, το συναίσθημα».

Δείτε όσα είπε η Τάνια Μπρεάζου:

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα