Παπαχαραλάμπους - Παπαρίζου: Το να σχολιάζει κάποιος για τα κιλά είναι η βάση της σεξουαλικής κακοποίησης

Έλενα Παπαρίζου και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους
© Instagram

Μετά την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στον τελικό της Eurovision στο Ρότερνταμ, όπου και ερμήνευσε 16 χρόνια μετά τη μεγάλη επιτυχία «My number one», πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν στο Twitter για να σχολιάσουν αρνητικά... τα κιλά της. Βέβαια, υπήρχαν κι εκείνοι που «καταδίκασαν» τους πικρόχολους και αποθέωσαν την Ελληνίδα ερμηνεύτρια.

Κι όμως, εν μέσω 2021 και είναι ακόμα δύσκολο για κάποια άτομα να κατανοήσουν όχι απλά τη διαφορετικότητα, αλλά να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να ασκούν αρνητική κριτική για την εξωτερική εμφάνιση των ατόμων. Ένα σώμα είναι υγιές, είτε στα 50 κιλά, είτε στα 80 και προφανώς δεν οφείλουμε εξηγήσεις σε κανέναν για το δικό μας σωματότυπο.

Σχόλια του τύπου «πήρε κιλά η Παπαρίζου» ή «Η Παπαρίζου με κάποια κιλά παραπάνω, αλλά δικαίως εάν όντως ισχύει αν είναι έγκυος» θα ήταν καλό, να μην χρησιμοποιούνται και υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά, για να γίνει ξεκάθαρο, πως δεν οφείλουμε σε κανέναν καμία απολογία για το σώμα μας... 

Η ανάρτηση της Παπαχαραλάμπους

Ωστόσο, την αντίδραση της για τα αρνητικά σχόλια στο Twitter που αφορούσαν την Έλενα Παπαρίζου, εξέφρασε με μια ανάρτηση στο Facebook, η ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η ίδια χαρακτηριστικά αναφέρει: «Το να σχολιάζει κάποιος την Έλενα Παπαρίζου για τα κιλά της (αν είναι δυνατόν), και όποια Έλενα Παπαρίζου, είναι η βάση της σεξουαλικής κακοποίησης. Συγγνώμη αλλά αυτό είναι. Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε!».

Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους
© Facebook

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα