Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Στο πλευρό της ο σκηνοθέτης από τις «Άγριες Μέλισσες»

Πέτρος Φιλιππίδης και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους
Φωτογραφίες: Facebook

Εξοργισμένη φαίνεται να είναι η ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με τους ισχυρισμούς που κατέθεσε στο υπόμνημά του ο Πέτρος Φιλιππίδης. Μάλιστα την υποστήριξή του προς την ηθοποιό έδειξε και ο σκηνοθέτης της σειράς «Άγριες Μέλισσες», Σπύρος Μιχαλόπουλος.

Υπενθυμίζουμε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης για την συγκεκριμένη καταγγελία στο υπόμνημά του μεταξύ άλλων έχει καταθέσει: «Συvευρεθήκαμε για πρώτη φορά πριν από την έναρξη των προβών. Είναι καθ’ όλα ψευδής ο ισχυρισμός ότι, κατά την διάρκεια των προβών στο θέατρο, την απομόνωνα για να επωφεληθώ με τεχνάσματα και δικαιολογίες. Ήδη διατηρούσαμε ερωτική σχέση».

Στο πλευρό της ηθοποιού ο σκηνοθέτης της σειράς «Άγριες Μέλισσες»

Με δύο αναρτήσεις στο Facebook, ο σκηνοθέτης Σπύρος Μιχαλόπουλος υποστηρίζει ανοιχτά στον αγώνα αυτόν, την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, αναφέροντας χαρακτηριστικά: ««Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της και την αξιοπρέπεια της. Άλλοι πρέπει να το κάνουν. Όσοι έχουμε δουλέψει μαζί της ξέρουμε. Πετράκο έχεις χάσει τη μπάλα, σου έμεινε μόνο η Μπάρμπα».

Πετράκο έχεις χάσει τη μπάλα, σου έμεινε μόνο η Μπάρμπα

Ο σκηνοθέτης προέβη και σε δεύτερο ποστ χωρίς να αναφέρει το όνομα του ηθοποιού. «Στην εγκληματολογική Ψυχολογία, αναγνωρίζουμε τον πιθανό ένοχο από μια σειρά σκέψεων  και συνειρμών. Συνήθως από τις τακτικές άμυνας του. Όταν δηλαδή χρησιμοποιεί σαν άμυνα ένα σκεπτικό που σκοπό έχει τη "δολοφονία" του χαρακτήρα του θύματος. Ακούμε λοιπόν φράσεις όπως.."ήταν προκλητικό το ντύσιμο", "ήταν προκλητική η συμπεριφορά της, τι να έκανα, άνδρας είμαι", "ταθελε και τάπαθε" η "με ήθελε πολύ και επειδή δεν ακολούθησα με εκδικείται".

Τότε αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της ευθύνης του η την ενοχή του. Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος επέλεξε έναν τέτοιον δρόμο, από απελπισία, από ανάγκη αθώωσης, η από ανάγκη επιβίωσης. Σε ένα γεγονός που καθ' όλα είναι εις βάρος του. Η υπερασπιστική του γραμμή είναι λάθος, και μάλιστα αναφέρεται σε γεγονός που δεν κατηγορείται λόγω παραγραφής. Κλίμα δημιουργεί με βάση την ματαιοδοξία του. Κι ένα απλός νομικός απόφοιτος θα το καταλάβει αμέσως το σφάλμα. Η αυτογνωσία έχει πάει περίπατο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Η δυστυχία του να είσαι αναιδής στον εαυτό σου» αναφέρει.
 

Η ανάρτηση του σκηνοθέτη
Η ανάρτηση του σκηνοθέτη
Η ανάρτηση του σκηνοθέτη
Η ανάρτηση του σκηνοθέτη

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα