ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Super League 4/4/’21

«Ανάποδη» στοιχηματικά η χθεσινή μέρα (3/4/'21), δεν σημείωσαν κάποια επιτυχία οι προτάσεις μας αφού σε όλες "ευστοχήσαμε" κατά το... ήμισυ, συγκεκριμένα: Στον αγώνα Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης 1-1 (no goal και under 2,5 η πρότασή μας) βγήκε το σύνολο των γκολ, όχι όμως και το no goal, στο ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 (1Χ και under 2,5 η πρότ.) βγήκε το σημείο, όχι όμως και το σύνολο των γκολ και τέλος στο Λάρισα – Παναιτωλικός 1-1 (1Χ και no goal η πρότ.) «βγήκε» το σημείο, όχι όμως και το no goal.

Συνεχίζουμε σήμερα (4/4) με στοιχηματικές προτάσεις από την Super League:

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (15:00)

Ο Παναθηναϊκός προσέρχεται από ισοπαλία με 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης σε έναν αγώνα που το γκολ της ισοφάρισης το δέχτηκε στο 94’ από σουτ του αντίπαλου τερματοφύλακα! Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έρχεται με καλή ψυχολογία μετά την νίκη του με 3-1 επί της ΑΕΚ στην Τούμπα ενώ θέλει να πάρει και τη ρεβάνς της "νωπής" ακόμα ήττας του, από τους «πράσινους», με 2-1. Η πρόταση είναι 2-3 γκολ με απόδοση 2,00.

Άρης – Αστέρας Τρίπολης (17:15)

Ο Άρης βρίσκεται στην προνομιούχα δεύτερη θέση, στο +3 από την ΑΕΚ και o στόχος του είναι να παραμείνει σε αυτήν. Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης έρχεται «ανεβασμένος» μετά την ισοπαλία την οποία απέσπασε τελευταία στιγμή από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Είναι στο -7 από την τρίτη θέση (ΠΑΟΚ), η οποία οδηγεί σε ένα από τα τρία εισιτήρια για το Conference League. Η πρόταση είναι 1Χ και no goal με απόδοση 1,80.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός (19:30)

Η ΑΕΚ προσέρχεται στην αναμέτρηση μετά από δεύτερη σερί εκτός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από τον ΠΑΟΚ, με 3-1 (προηγούμενη ήττα από τον Βόλο, με 1-0). «Βλέπει» την 3η θέση με διαφορά δύο βαθμών. Από την άλλη ο Ολυμπιακός έχει την κουλτούρα του νικητή ανεξάρτητα από το γεγονός οτι βρίσκεται στο +19 και έχει εξασφαλίσει ήδη και το φετινό πρωτάθλημα. Η πρόταση είναι 2 με απόδοση 2,25.